Оголошено конкурс на визначення перевізника

Виконавчий комітет Новоград-Волинської міської ради оголошує конкурс на визначення перевізників для роботи на міському автобусному маршруті загального користування: №3 «РСС — Автовокзал (Ринок)» (режим руху звичайний).
До конкурсу допускаються транспортні засоби категорії М3, а саме — автобуси, які призначені для перевезення пасажирів, і мають більше, ніж 8 місць, не враховуючи місця водія і максимальну масу, що перевищує 5 тонн, які, в свою чергу, відносяться до:
— класу І — автобуси місткістю понад 22 пасажири, крім водія, і призначені для перевезення сидячих і стоячих пасажирів, конструкція яких дає змогу пасажирам безперешкодно переміщуватись по салону;
— класу II — автобуси місткістю понад 22 пасажири, крім водія, і призначені для перевезення головним чином сидячих пасажирів, а також стоячих пасажирів у проході проміж рядами та (або) на майданчику для стоячих пасажирів, розмір якого не перевищує 1,5 кв.м.
Детальну інформацію про об’єкти конкурсу, вимоги до автомобільного перевізника та бланки документів можна отримати за адресою: м.Новоград-Волинський, вул.Шевченка, 16, каб. №12, з понеділка по п’ятницю, з 8:00 до 17:00, або на офіційному сайті міської ради у рубриці «Аукціони, тендери та конкурси»: http://novograd.osp-ua.info.
Об’єкт конкурсу (див. табл.)
Документи на конкурс приймаються до 17:00, 06 лютого 2017 року, за адресою: м.Новоград-Волинський, вул.Шевченка, 16, каб. №12.
Час проведення конкурсу: 21 лютого 2017 року, о 15:00, за адресою: м.Новоград-Волинський, вул.Шевченка, 16, каб. №48.
Телефон для довідок: 5-33-96.

Відділ економічного аналізу та планування міської ради





























Об’єкт кон-курсу



№ марш-руту



Назва марш-руту



Кіль-кість ТЗ на марш-руті



Кіль-кість рейсів



Відстань від почат-кової до кінцевої зупинки



Інтен-сивність руху



Режим руху


Періо-дич-ність
1 №3

«РСС - Авто-вокзал (Ринок)»


3 70 7,0 З 5:30 до 23:00, з інтер-валом руху не більше 1 години Звичай-ний Що-денно