www.zvyagel.com.ua







Праздники Украины

free counters
Сайт СШ №7 г.Новограда-Волынского
Сайт Свято-Троицкого кафедрального собора г.Новограда-Волынского Яндекс.Метрика
МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов
Украина онлайн


Тестодром 5/2017

03 Лютого 2017 | Оприлюднив: | 15 просмотров
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5 (0 оценок, в среднем: 0,00 из 5)
Для того щоб оцінити запис, ви повинні бути зареєстрованим користувачем сайту.
Loading...

Відповідаючи на питання «Тестодрому», ви можете перевірити рівень своєї ерудиції. Для цього підсумуйте очки, які ви одержите за правильні відповіді.

  1. Яке яйце знесла Курочка Ряба? А. Бронзове. Б. Срібне. В. Золоте. Г. Фаберже.
  2. Кого підкував Лівша? А. Блоху. Б. Мураху. В. Коня. Г. Слона.
  3. Скільки камер у серці людини? А. 1. Б. 2. В. 3. Г. 4.
  4. Який материк був відкритий останнім? А. Африка. Б. Австралія. В. Антарктида. Г. Північна Америка.
  5. На території якої сучасної країни проживали ацтеки? А. Мексика. Б. Бразилія. В. Колумбія. Г. Венесуела.
  6. Яке випробування не є складовим тріатлону? А. Біг. Б. Плавання. В. Їзда на велосипеді. Г. Стрільба.
  7. У якому місті народився автор таємничого «Чорного квадрата» Казимир Малевич? А. Києві. Б. Москві. В. Варшаві. Г. Парижі.
  8. До якого океану належить порт Одеса? А. Тихого. Б. Атлантичного. В. Північного Льодовитого. Г. Індійського.
  9. Хто отримав перше трансатлантичне телеграфне повідомлення, яке передав з Канади Г. Марконі 21 грудня 1902 року? А. Імператор Росії. Б. Король Угорщини. В. Король Англії. Г. Король Іспанії.
  10. Довжина Амазонки близько 6500 км. Скільки мостів побудовано на ній? А. Жодного. Б. 11 В. 101. Г. 1001.

Одразу попереджаємо: не варто надто серйозно ставитися до результату тестування, але задуматися не завадить. Отже, за кожну правильну відповідь на запитання №1-3 нарахуйте собі по очку, за правильні відповіді на запитання №4-6 – по два очки і по три очки за кожну правильну відповідь на запитання №7-10.

0 очок – Безнадійний випадок.
1-7 очок – Є ще деякі надії.
8-14 очок – Людина середньої ерудиції.
15-20 очок – Досить ерудована людина.
21 очко – Ви – суперерудит.

Склав Анатолій КАМІНСЬКИЙ

ВІДПОВІДІ НА ТЕСТОДРОМ У №5: 1. В. 2. А. 3. Г. 4. В. 5. А. 6. Г. 7. А. 8. Б. 9. В. 10. А. (Натисніть Ctrl+A)

Вы должны войти что бы писать комментарии.

Позначки:, , ,