Футбольна «спека» серед лютої зими

Футбольна «спека» серед лютої зими

Другий відкритий чемпіонат із футзалу «Різдвяні дзвони» виявився настільки популярним серед любителів футболу Новоград-Волинщини, що організатори турніру навіть не змогли задовольнити всі заявки на участь. Бажаючих було аж 47 команд, учасниками змагань у трьох лігах стали — 36.
До фіналу, який заплановано на 18 березня, командам ще належить відіграти матчі другого кола.
«Сьогодні районні й міські футбольні колективи мають статус юридичних осіб, мають свої логотипи, банківські рахунки, інші необхідні атрибути. Вперше отримали фінансову підтримку від районної влади, яка допомогла покрити витрати на переїзди команд та суддівство», — розповідає перший заступник голови Житомирської обласної федерації футболу, голова міської і районної федерацій Василь Гордійчук.
Головним спонсором місцевих футбольних зимових баталій виступає СТОВ «Птахівник» (с.Токарів). Переможці та призери в кожній лізі будуть відзначені пам’ятними призами.
Нагадаємо, що минулого року головний трофей здобула команда «Смолка». Нині вона — також серед претендентів на перемогу.
До речі, з метою рівномірного наповнення команд визнаними футбольними «зірками», в кожній лізі діють чіткі правила: для команд прем’єр-ліги — не більше 2 легіонерів, для першої ліги — не більше одного, а колективи другої ліги вирішили грати винятково місцевими кадрами.
Отже, якщо ви — футбольний уболівальник і заскучали за «живим» футболом посеред зими, то маєте можливість зануритися у спортивну атмосферу, відвідавши ігри, що проходять щосуботи у спортивному залі Новоград-Волинського промислово-економічного технікуму. Грають — 5 на 5, два тайми по 20 хвилин. Кожного ігрового дня, починаючи з 9:00 і аж до 21 години, відбувається 12 матчів.
Олег БРЮХАНОВ