www.zvyagel.com.ua







Праздники Украины

free counters
Сайт СШ №7 г.Новограда-Волынского
Сайт Свято-Троицкого кафедрального собора г.Новограда-Волынского Яндекс.Метрика
МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов
Украина онлайн


Тестодром 6/2017

10 Лютого 2017 | Оприлюднив: | 17 просмотров
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5 (0 оценок, в среднем: 0,00 из 5)
Для того щоб оцінити запис, ви повинні бути зареєстрованим користувачем сайту.
Loading...

Відповідаючи на питання «Тестодрому», ви можете перевірити рівень своєї ерудиції. Для цього підсумуйте очки, які ви одержите за правильні відповіді.

  1. Який птах допоміг Івасику-Телесику повернутися додому? А. Гуска. Б. Лелека. В. Журавель. Г. Страус.
  2. Не розкіш, а засіб пересування. А. Велосипед. Б. Мотоцикл. В. Автомобіль. Г. Літак.
  3. У якій країні грошова одиниця — сом? А. Узбекистані. Б. Таджи­кистані. В. Туркменістані. Г. Киргизії.
  4. Що має сім п’ядей у розумної людини? А. Лоб. Б. Ніс. В. Язик. Г. Лисина.
  5. Яку культуру по-іспанськи називають маїс? А. Гречка. Б. Кукурудза. В. Горох. Г. Соя.
  6. Яке ім’я має перша клонована істота — вівця? А. Доллі. Б. Поллі. В. Мері. Г. Пеппі.
  7. Яка річка є тихою у назві твору Михайла Шолохова? А. Сян. Б. Дон. В. Дунай. Г. Дніпро.
  8. У якій країні знаходиться найвищий вулкан у Європі? А. Австрія. Б. Іспанія. В. Італія. Г. Люксембург.
  9. Який колір є традиційним у весільному обряді індіанок? А. Чорний. Б. Синій. В. Червоний. Г. Зелений.
  10. Автономним районом якої країни є Фарерські острови, на яких проживає близько 50000 людей і 70000 овець? А. Ісландії. Б. Норвегії. В. Шотландії. Г. Данії.

Одразу попереджаємо: не варто надто серйозно ставитися до результату тестування, але задуматися не завадить. Отже, за кожну правильну відповідь на запитання №1-3 нарахуйте собі по очку, за правильні відповіді на запитання №4-6 – по два очки і по три очки за кожну правильну відповідь на запитання №7-10.

0 очок – Безнадійний випадок.
1-7 очок – Є ще деякі надії.
8-14 очок – Людина середньої ерудиції.
15-20 очок – Досить ерудована людина.
21 очко – Ви – суперерудит.

Склав Анатолій КАМІНСЬКИЙ

ВІДПОВІДІ НА ТЕСТОДРОМ У №6: 1. А. 2. В. 3. Г. 4. А. 5. Б. 6. А. 7. Б. 8. В. 9. В. 10. Г. (Натисніть Ctrl+A)

Вы должны войти что бы писать комментарии.

Позначки:, , ,