www.zvyagel.com.ua







Праздники Украины

free counters
Сайт СШ №7 г.Новограда-Волынского
Сайт Свято-Троицкого кафедрального собора г.Новограда-Волынского Яндекс.Метрика
МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов
Украина онлайн


Тестодром 7/2017

17 Лютого 2017 | Оприлюднив: | 21 просмотров
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5 (0 оценок, в среднем: 0,00 из 5)
Для того щоб оцінити запис, ви повинні бути зареєстрованим користувачем сайту.
Loading...

Відповідаючи на питання «Тестодрому», ви можете перевірити рівень своєї ерудиції. Для цього підсумуйте очки, які ви одержите за правильні відповіді.

  1. Від удару на лобі може з’явитися... А. Шишка. Б. Горіх. В. Яблуко. Г. Персик.
  2. Як ще називають сталевий диск, що навішують на штангу? А. Біфштекс. Б. Шніцель. В. Фрикаделька. Г. Млинець.
  3. Елліни — це стародавні... А. Італійці. Б. Греки. В. Німці. Г. Вірмени.
  4. Міжміський телефонний код міста Новограда-Волинського. А. 4140. Б. 4141. В. 4142. Г. 4143.
  5. Теодолітом вимірюють... А. Горизонтальні та вертикальні кути на місцевості. Б. Швидкість руху судна. В. Параметри роботи паровоза. Г. Концентрацію дьогтю в бочці меду.
  6. Сценічне прізвище клоуна Румянцева. А. Карандаш. Б. Авторучка. В. Фломастер. Г. Маркер.
  7. У гавані якого міста знаходиться статуя Свободи? А. Нью-Йорк. Б. Хьюстон. В. Вашингтон. Г. Бостон.
  8. Скільки країн Європи у 1957 році об’єдналися в ЄЕС? А. 2. Б. 4. В. 6. Г. 8.
  9. Озеро на півдні Південно-Західної рівнини. А. Теніс. Б. Бокс. В. Регбі. Г. Доміно.
  10. Коли по телевізору вперше показали цирковий виступ? А. 1926 р. Б. 1938 р. В. 1941 р. Г. 1946 р.

Одразу попереджаємо: не варто надто серйозно ставитися до результату тестування, але задуматися не завадить. Отже, за кожну правильну відповідь на запитання №1-3 нарахуйте собі по очку, за правильні відповіді на запитання №4-6 – по два очки і по три очки за кожну правильну відповідь на запитання №7-10.

0 очок – Безнадійний випадок.
1-7 очок – Є ще деякі надії.
8-14 очок – Людина середньої ерудиції.
15-20 очок – Досить ерудована людина.
21 очко – Ви – суперерудит.

Склав Анатолій КАМІНСЬКИЙ

ВІДПОВІДІ НА ТЕСТОДРОМ У №7: 1. А. 2. Г. 3. Б. 4. Б. 5. А. 6. А. 7. А. 8. В. 9. А. 10. Б. (Натисніть Ctrl+A)

Вы должны войти что бы писать комментарии.

Позначки:, , ,