Червоний Хрест мобілізує ресурси для допомоги мешканцям Авдіївки

Через загострення ситуації в Авдіївці (Донецька область), Товариство Червоного Хреста України (ТЧХУ) терміново мобілізувало весь свій потенціал по всій країні. Реагуючи на критичність ситуації, Новоград-Волинська міськрайонна організація ТЧХУ оголошує терміновий збір речей, в яких є найбільша потреба: теплий одяг, ковдри, гігієнічні набори, підгузки, вода, продукти харчування одноразовий посуд тощо.
Гуманітарний вантаж буде відправлено у Донецьку область (Краматорськ та інші найближчі населені пункти), де очікується компактне розміщення евакуйованих мешканців міста Авдіївки. Краматорська міська організація та районні організації Червоного Хреста області готуються надавати екстрену допомогу внутрішньо переміщеним особам з Авдіївки. Збір допомоги проводиться в Новоград-Волинській міськрайонній організації Товариства Червоного Хреста України, з 9:00 до 16:00, за адресою: вул.Ю.Ковальського, 1.
Зібрана допомога буде доставлена в Житомирську обласну організацію ТЧХУ для централізованої відправки в Донецьку область.
Довідки за телефоном: (0412) 2-13-52.
В.КОНСТАНТИНОВА, голова ТЧХУ