Новоград-Волинський попрощався з Олегом Бодахом

Новоград-Волинський попрощався з Олегом Бодахом

8 лютого громада міста провела в останню путь військовослужбовця 30-ї окремої механізованої бригади, майора Бодаха Олега Анатолійовича. Віддати останню шану прийшли рідні, друзі, однокласники, колеги, знайомі померлого.


Секретар міської ради Олена Пономаренко від імені міського голови, депутатського корпусу, членів виконавчого комітету та територіальної громади міста висловила співчуття рідним, друзям та колишнім колегам Олега: «Сьогодні ми проводжаємо в останню путь нашого земляка. 6 лютого трагічно обірвалося ще одне життя… Життя молодого чоловіка, військовослужбовця. Він гідно виконував свій військовий обов’язок, у складний час ставши на захист своєї Батьківщини».
Бодах Олег Анатолійович народився 24 липня 1983 року в м.Новоград-Волинський. У 2001 році вступив до Кам’янець-Подільського військово-інженерного інституту при Подільському аграрно-технічному університеті, який закінчив у 2005 році та здобув освіту за спеціальністю «Бойове управління та застосування інженерних військ ЗСУ», офіцер тактичного рівня. У 2005 році був направлений для проходження військової служби у військову частину Т0200 м.Червоноград та призначений на посаду командира ремонтного взводу технічної роти. У 2008 році був призначений на посаду командира мостової роти військової частини Т0200. У 2011 році призначений на посаду заступника командира частини — начальника тилу військової частини Т 0200. У 2016 році був переведений до військової частини польова пошта В2731 м.Новоград-Волинський.
Відділ інформації та зв’язків із громадськістю міської ради