www.zvyagel.com.ua







Праздники Украины

free counters
Сайт СШ №7 г.Новограда-Волынского
Сайт Свято-Троицкого кафедрального собора г.Новограда-Волынского Яндекс.Метрика
МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов
Украина онлайн


Тестодром 8/2017

24 Лютого 2017 | Оприлюднив: | 14 просмотров
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5 (0 оценок, в среднем: 0,00 из 5)
Для того щоб оцінити запис, ви повинні бути зареєстрованим користувачем сайту.
Loading...

Відповідаючи на питання «Тестодрому», ви можете перевірити рівень своєї ерудиції. Для цього підсумуйте очки, які ви одержите за правильні відповіді.

  1. Що послав Бог Вороні у відомій байці? А. Шматок оселедця. Б. Шматочок сиру. В. Скибку хліба. Г. Трішечки розуму.
  2. Генсек Хрущов. А. Микола. Б. Петро. В. Микита. Г. Дмитро.
  3. Судячи з прислів’я, вона не приходить одна. А. Радість. Б. Біда. В. Гривня. Г. Проститутка.
  4. Ароматична добавка до бочки меду. А. Пачка ваніліну. Б. Баночка гірчиці. В. Пакетик перцю. Г. Ложка дьогтю.
  5. Міра розуму. А. Палатка. Б. Палата. В. Палац. Г. Камера.
  6. Борисфен. А. Дніпро. Б. Дунай. В. Дністер. Г. Прип’ять.
  7. Скільки вершин висотою не менше 7000 м потрібно підкорити, щоб отримати престижне для альпіністів звання «Сніговий барс»? А. 4. Б. 3. В. 2. Г. 1.
  8. Скільки струн у арфи? А. 14. Б. 24. В. 34. Г. 44.
  9. Найтепліше на планеті море. А. Чорне. Б. Червоне. В. Жовте. Г. Біле.
  10. Коли для лікування діабету вперше використано інсулін? А. 1909 р. Б. 1922 р. В. 1942 р. Г. 1954 р.

Одразу попереджаємо: не варто надто серйозно ставитися до результату тестування, але задуматися не завадить. Отже, за кожну правильну відповідь на запитання №1-3 нарахуйте собі по очку, за правильні відповіді на запитання №4-6 – по два очки і по три очки за кожну правильну відповідь на запитання №7-10.

0 очок – Безнадійний випадок.
1-7 очок – Є ще деякі надії.
8-14 очок – Людина середньої ерудиції.
15-20 очок – Досить ерудована людина.
21 очко – Ви – суперерудит.

Склав Анатолій КАМІНСЬКИЙ

ВІДПОВІДІ НА ТЕСТОДРОМ У №8: 1. Б. 2. В. 3. Б. 4. Г. 5. Б. 6. А. 7. А. 8. Г. 9. Б. 10. Б. (Натисніть Ctrl+A)

Вы должны войти что бы писать комментарии.

Позначки:, , ,