Футбольний турнір на снігу: перемагає «Звягель»

Готуючись до футбольного сезону 2017 року, громадське об’єднання ФК «Звягель» започаткувало турнір, запросивши до участі ФК «Авангард», МФК «Житомир» та «Маяк» м.Сарни (Рівненська обл.). Місцем проведення змагань став стадіон у мікрорайоні «Морське».
На відкритті до гравців та уболівальників із привітальними словами звернулися заступник міського голови О.В.Гвозденко, голова обласної федерації футболу Р.В.Павлюк, депутат обласної ради С.А.Нусбаум,почесний президент ФК «Звягель» С.Ф.Портянко.
У першому матчі ігрового дня господарі поля — гравці ФК «Звягель» — з рахунком 2:0 здолали сарненців. Автори голів — Андрій Диняк та Антон Шевченко.
У другій грі зустрілися ФК «Звягель» та ФК «Авангард-2» (Новоград-Волинський). Із мінімальною перевагою (2:1) знову перемогли звягельчани.
Наступного дня сильнішого виявляли МФК «Житомир» та ФК «Маяк». Цікава, безкомпромісна боротьба завершилася перемогою житомирян — 3:2. Наступний ігровий день заплановано на
25 лютого. На поле вийдуть МФК «Житомир» та «Авангард-2». Початок — об 11 годині.
При підготовці місця змагань футбольне поле було очищене від метрової товщі снігу. Техніку та паливно-енергетичні матеріали надали директор ДЛМГ, депутат обласної ради С.А.Нусбаум та директор ПАТ «Новоград-Волинський хлібозавод» С.Ф.Портянко, за що їм висловлюють вдячність гравці команд-учасниць та вболівальники.
В.БУРКОВСЬКИЙ