По «скайпу» — до прокурора

Прокурором області прийом громадян у режимі Skype-зв’язку здійснюватиметься за умови, якщо у задоволенні звернення раніше відмовлено заступниками прокурора області.
Першим заступником та заступниками прокурора області будуть прийматися громадяни, якщо вони звернулися на особистий прийом із питань незгоди з рішеннями, прийнятими керівниками структурних підрозділів прокуратури області або місцевих прокуратур.
Не проводиться прийом громадян, які отримали відповідь за підписом прокурора області або Генерального прокурора України (виконувача обов’язків) з повідомленням про припинення провадження за їх скаргами.
Записатися на особистий прийом у режимі Skype-зв’язку можуть громадяни особисто або через уповноважену ними особу, повноваження якої оформлені відповідно до законодавства.
Детальніша інформація про порядок і графік особистого прийому громадян керівництвом прокуратури області розміщені на офіційному веб-сайті прокуратури області за адресою: http://zhit.gp.gov.ua, в розділі «Приймальна громадян»/«Графік та години прийому».
Зокрема:

  • мешканці м.Житомир та Житомирського району — у громадській приймальні прокуратури області за адресою: м.Житомир, вул.Святослава Ріхтера, 11;

  • мешканці м.Бердичів, Бердичівського, Чуднівського, Андрушівського, Ружинського та Любарського районів — за адресою: м.Бердичів вул.Вінницька, 23 (приміщення Бердичівської місцевої прокуратури);

  • мешканці м.Коростишів, Коростишівського, Попільнянського, Малинського, Радомишльського, Черняхівського, Брусилівського, Хорошівського районів — за адресою: м.Коростишів, вул.Шевченка, 5 (приміщення Коростишівської місцевої прокуратури);

  • мешканці м.Коростень, Коростенського, Олевського, Овруцького, Народицького, Лугинського районів — за адресою: м.Коростень, вул.Красіна, 10 (приміщення Коростенської місцевої прокуратури);

  • мешканці м.Новоград-Волинський, Новоград-Волинського, Романівського, Баранівського, Ємільчинського, Пулинського районів — за адресою: м.Новоград-Волинський, вул.Косачів, 6а (приміщення Новоград-Волинської місцевої прокуратури).


Особистий прийом громадян керівництвом прокуратури області в режимі Skype-зв’язку здійснюватиметьсь за наступним графіком (див. табл.).
Прес-служба прокуратури Житомирської області






























ВІЙТОВИЧ Любомир Михайлович Прокурор області Вівторок,
з 12:00 до 13:00
БІЛОШИЦЬКИЙ Олександр Васильович Перший заступник прокурора області

Середа, з 10:00 до 11:00


ГРЕБЕНЮК Роксолана Володимирівна

Заступник прокурора області



Четвер, з 10:00 до 11:00


КОРНЕЛЮК Микола Васильович

Заступник прокурора області



П’ятниця, з 10:00 до 11:00


МЯКІШЕВ Віталій Леонідович

Заступник прокурора області



Понеділок, з 10:00 до 11:00