Хто «примушував» голову міста?..

14 лютого ц.р., за пропозицією газети «Звягель», практично всі попередні голови міста Новограда-Волинського і району взяли участь у «круглому столі» з питань добровільного об’єднання у спільну громаду. Кожен із нас, як і нині діючий міський голова, голови райради та держадміністрації — відверто та з вболіванням за територіальну спільність звягельчан, яка завжди була і, безумовно, буде разом, висловили своє суб’єктивне бачення.
Все відбулося у спокійній, зацікавленій атмосфері, у взаємотолерантності і повазі, без будь-яких претензій і заперечень один одному.
Сьогодні ж, публічно, (в т.ч. через міське телебачення), відкриваючи засідання міськвиконкому, В.Л.Весельський з обуренням зазначив, що наше зібрання примушувало (пресингувало) його негайно вирішувати цю проблему!
Засвідчую, що жодного образливого, некоректного слова від жодного учасника на адресу будь-кого — не було.
Відтак, висловлюю сум і жаль щодо такого приниження чинним міським головою своїх попередників, явної їх зневаги та перекручування реального діалогу. Це — недопустимий прецедент, якого не має бути в майбутньому.
Пане мер, так не можна!
Це не красить статус міського голови!
Вотчини тут не було при жодному із нас — не буде і при Вас.
Будь ласка, терпеливо виконуйте свої законодавчі обов’язки, не ігноруйте державницькі функції, ставте вище особистих людські інтереси.
І буде Вам людьми і Богом воздано.
Вибачте, але мій вік і життєвий досвід дає мені моральне право на таку гірку прямоту.
Щиро і з добром
Володимир ЗАГРИВИЙ, голова районної ради 1-го скликання, міський голова 2-го, 3-го і 6-го скликань