Вітання 9/2017

Вітання 9/2017















































6 марта празднует свой День рождения прекрасная Татьяна Васильевна Артёмова


Любимая наша Татьяна Васильевна, мы поздравляем тебя с юбилеем! Желаем тебе оставаться такой же солнечной и ясной. Чтобы жизнь твоя была похожа на добрую, счастливую и интересную сказку! Пусть в твоё окно всегда светит солнышко, в вазе будут твои любимые цветы, а на пороге — желанные гости! Пусть каждый твой день начинается с улыбки! Гармонии тебе, любви и согласия! Спасибо тебе большое за всю заботу и нежность, что ты даришь нам! Мы ценим тебя и очень любим!


Твои Игорь, Лёша и Настя, Денис, Наташа и Машенька



28 лютого привітали з Днем народження нашого дорогого чоловіка та таточка — Миколу Леонідовича МАРЧУКА з с.Ярунь


Бажаю здоров’я, щасливої долі, удачі, кохання і грошей доволі, нехай тобі буде усе, як бажається, фортуна нехай лише посміхається.


З любов’ю дружина Тетяна та синочок Вадимка



2 березня вітаємо з Днем народження Ірину Миколаївну ШОСТАК


І тобі ми побажаєм щастя, радості, кохання, щоб здійснились всі бажання! Миру, ніжності, добра, щоб здоровою була, щоб цвіла, мов квітка навесні, гарним, пишним цвітом, а в душі щоби було — тепле, жовте літо. Побажаєм ми удачі, всіх благ земних — з роси і води бажаєм тобі всі ми!


Чоловік, дочка, онуки Маша, Мирослав



3 березня святкує свій ювілей Галина Володимирівна КОСЯНЧУК


З ювілеєм сердечно вітаєм, від щирого серця здоров’я бажаєм! Зичим в спокої довго ще жити, ніколи в житті ні за чим не тужити. Хай світлою буде життєва дорога, любов — від дітей, а ласка — від Бога.


З любов’ю сестра з чоловіком та племінники



5 березня вітаємо Аллу Василівну


Твій День народження приходить, це особлива є пора: для тебе всі світила сходять, і пахнуть квіти і трава. Ліс розпускається привітно, в свої обійми заклика, для тебе все на світі квітне, бо ти одна, одна така! Усе довкола зичить свята твоєму серцю і душі. Я побажаю все найкраще, що можна побажать в житті.


Друзі



8 березня святкуватиме 70-ліття Микола Миколайович ГУСАК


70 — не привід для печалі, 70 — це зрілість золота. Хай до ста, а може, ще і далі, йдуть, не озираючись, літа. Хоч було тривог в душі багато, та не будем згадувать сумне, бо горить в душі іще багаття, ще вогонь горить — це головне. Хай дороги не встеляють хмари, і хода пружиниться міцна. Ми за вас сьогодні, ювіляре, всю горілку вип’ємо до дна.


З повагою дружина, діти, онуки



3 березня вітаємо з Днем народження дорогого чоловіка та батька — Віктора Володимировича САРГАНА


Дозволь тебе сьогодні привітати, бо день такий буває раз на рік, здоров’я, щастя щиро побажати на все життя, на довгий-довгий вік. До сотні літ дожить без горя і журби — від гір, від сонця, від калини, всіх благ земних — з роси й води — бажаємо тобі всі ми!


Від дружини Людмили та від дітей, від внучки Златочки



3 березня святкує ювілей Віктор Станіславович МЛИНАРСЬКИЙ


Тату, з тобою ми завжди маленькі, роки наші промайнули кудись, таточко милий, коханий, рідненький, щиро вітаємо тебе, посміхнись. Хай Бог дарує тобі щедру долю, мир та здоров’я на довгі роки, силу, безмежне добро із любов’ю, щоб був багатим та вдачливим ти!


Від дітей та онуків



ЩИРОСЕРДЕЧНО ВІТАЄМО ВСІХ ЖІНОК ЗІ СВЯТОМ ВЕСНИ 8 БЕРЕЗНЯ!!!


Прийміть наші найщиріші вітання з нагоди 8 Березня — свята весни, жіночої чарівності й кохання.

Україна здавна трималася на жіночій доброті, працьовитості, відданості, любові. І сьогодні жінки уособлюють те найкраще, на чому стоїть наша українська земля. Берегині роду людського, хранительниці родинного вогнища — ви передаєте з покоління в покоління традиції високої духовності, культури, працелюбства. Щедрість ваших душ зігріває, сила духу — захоплює, а краса вселяє віру в те, що світ буде врятований.

Щиро бажаємо, щоб це весняне свято додало вам гарного настрою, піднесених і добрих почуттів. Нехай ваше життя повниться сонячним світлом, родинним теплом, жіночим щастям та радістю. Здоров’я вам та вашим рідним, успіхів, миру і любові.


З повагою адміністрація та профспілковий комітет ПрАТ ВКФ «Леся»


 

8 БЕРЕЗНЯ — МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ПРАВ ЖІНОК І МИРУ


Дорогі жінки Новоград-Волинщини! Прийміть найщиріші вітання зі святом любові та краси — Міжнародним днем прав жінок і миру!

Особлива подяка тим жінкам, які сьогодні разом із чоловіками стоять на передовій у боротьбі за суверенітет і територіальну цілісність нашої держави, жінкам-волонтерам, медичним працівникам.

Велика шана матерям і дружинам, які чекають чоловіків та синів із фронту, глибоке співчуття тим із них, які втратили рідних. Ваша небайдужа й відповідальна життєва позиція, як і буденна праця, є справжньою запорукою миру й стабільності нашого народу, відродження нашої країни.

У цей святковий день щиро зичимо всім жінкам світлого мирного неба, міцного здоров’я й справжнього особистого щастя, кохання та родинного затишку. Нехай здійснюються ваші найзаповітніші мрії, буде щедрою доля, а серце — зігріте увагою рідних і близьких людей.


В.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, міський голова

О.ПОНОМАРЕНКО, секретар міської ради

В.МИХНЮК, голова райдержадміністрації

Д.РУДНИЦЬКИЙ, голова районної ради


 

Щиро вітаємо з Днем народження ветеранів Великої Вітчизняної війни, ветеранів афганської війни та учасників бойових дій:


Олексія Євграфовича КОРЕНЕВА — 07.03.1926 р.н.

Марію Омелянівну ІЛЬЇНИХ — 07.03.1927 р.н.

Богдана Михайловича ПАЦЮРКА — 03.03.1963 р.н.

Олександра Володимировича КОТА — 04.03.1968 р.н.

Сергія Степановича ПОДОЛЯНЧУКА — 06.03.1968 р.н.

Олександра Ничипоровича КОВАЛЬЧУКА — 07.03.1967 р.н.

Ігоря Васильовича КРАЛЮ — 08.03.1962 р.н.

Анатолія Миколайовича МАТВІЙЧУКА — 08.03.1964 р.н.


В.ПАРФЬОНОВ, голова міської організації ветеранів

Ю.ШЕВЧУК, голова Спілки ветеранів афганської війни

Редакція газети «Звягель»