www.zvyagel.com.ua







Праздники Украины

free counters
Сайт СШ №7 г.Новограда-Волынского
Сайт Свято-Троицкого кафедрального собора г.Новограда-Волынского Яндекс.Метрика
МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов
Украина онлайн


Тестодром 9/2017

03 Березня 2017 | Оприлюднив: | 10 просмотров
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5 (0 оценок, в среднем: 0,00 из 5)
Для того щоб оцінити запис, ви повинні бути зареєстрованим користувачем сайту.
Loading...

Відповідаючи на питання «Тестодрому», ви можете перевірити рівень своєї ерудиції. Для цього підсумуйте очки, які ви одержите за правильні відповіді.

  1. Що зображено на зворотньому боці одногривневої купюри? А. Скіфська баба. Б. Донецькі терикони. В. Руїни Херсонеса. Г. Піраміда Хеопса.
  2. Хто вніс вирішальний вклад у витягуванні Ріпки? А. Мишка. Б. Кішка. В. Собачка. Г. Внучка.
  3. Палкий любитель музики. А. Графоман. Б. Меломан. В. Клептоман. Г. Доберман.
  4. Скільки коліс має тандем? А. 1. Б. 2. В. 3. Г. 4.
  5. «...шумлять — Я слухаю. Хмарки біжать — Милуюся. Милуюся, дивуюся, Чого душі моїй так весело» (Павло Тичина). А. Поля. Б. Гаї. В. Сади. Г. Кущі.
  6. Сек’юріті — це ... А. Служба охорони порядку і безпеки. Б. Секретний комітет. В. Обслуговуючий персонал. Г. Невідомий агент.
  7. Коли вперше з’явилися комп’ютерні віруси? А. Поч. 70-х років. Б. Поч. 80-х років. В. Поч. 90-х років. Г. Поч. ХХІ ст.
  8. Який хірург уперше в Росії виступив з ідеєю пластичних операцій? А. Амосов. Б. Лебединський. В. Пирогов. Г. Філатов.
  9. Майстром спорту у якому виді був актор О.Абдулов? А. Фехтуванні. Б. Волейболі. В. Боксі. Г. Шашках.
  10. Коли вперше виконано «Весільний марш» Мендельсона? А. 1858 р. Б. 1917 р. В. 1938 р. Г. 1959 р.

Одразу попереджаємо: не варто надто серйозно ставитися до результату тестування, але задуматися не завадить. Отже, за кожну правильну відповідь на запитання №1-3 нарахуйте собі по очку, за правильні відповіді на запитання №4-6 – по два очки і по три очки за кожну правильну відповідь на запитання №7-10.

0 очок – Безнадійний випадок.
1-7 очок – Є ще деякі надії.
8-14 очок – Людина середньої ерудиції.
15-20 очок – Досить ерудована людина.
21 очко – Ви – суперерудит.

Склав Анатолій КАМІНСЬКИЙ

ВІДПОВІДІ НА ТЕСТОДРОМ У №9: 1. В. 2. А. 3. Б. 4. Б. 5. Б. 6. А. 7. Б. 8. В. 9. А. 10. А. (Натисніть Ctrl+A)

Вы должны войти что бы писать комментарии.

Позначки:, , ,