«Авангард» і «Звягель» продовжують підготовку до сезону

«Авангард» і «Звягель» продовжують підготовку до сезону

Минулого вік-енду відбулася чергова гра у рамках зимового турніру з футболу «Звягель-2017». «Авангард-2» поступився МФК «Житомир» із рахунком 0:2. У цей час основний склад «Авангарду» впевнено переміг у товариському матчі СК «КНЕУТ-Меркурій» із Київщини — 5:2.
Відзначимо, що доля призових місць турніру «Звягель-2017» визначиться в останньому турі. МФК «Житомир» і «Звягель» поборються за звання переможця, «Авангард-2» і «Маяк» (Сарни) визначать, хто стане третім призером.
Зимовий турнір із футболу, ігри якого проходять на футбольному полі, що в «Морському», викликав не тільки суто спортивні емоції уболівальників, а й запитання від громадськості. Зокрема, до редакції газети «Звягель» звернулися городяни, котрі висловили стурбованість подальшим станом газону футбольного поля, яке взимку зазнає значного ігрового навантаження.
Із цим питанням ми звернулися до організаторів турніру. У клубі «Звягель» нас запевнили, що по закінченню змагань будуть вжиті всі необхідні заходи, аби поле до старту весняно-літніх ігор було в доброму стані. Зокрема, за сприяння спонсора — директора лісгоспу С.А.Нусбаума — планується підживлення грунту, укатка, а тоді — висадка газонної трави.
Тим часом обидва місцеві футбольні клуби готуються до сезону не тільки на тренуваннях і під час товариських матчів, а й організаційно. Зокрема, 28 лютого відбулися позачергові загальні збори членів Новоград-Волинської міськрайонної громадської організації «Футбольний клуб «Авангард». Головою правління (президентом) ГО обрали Гнітецького Ю.М., заступником голови правління (віце-президентом) — Горбаченка Д.Л., виконавчим секретарем — Брюханова О.В.
До складу членів правління ГО «Футбольний клуб «Авангард» обрано Нусбаума С.А., Мельника В.С., Гнітецького Ю.М., Горбаченка Д.Л., Чумака В.Ю. Також сформовано склад контрольно-ревізійної комісії, до якої увійшли Бенківський А.Л., Вакуленко І.О., Челядін Г.І.
Олег БРЮХАНОВ