www.zvyagel.com.ua







Праздники Украины

free counters
Сайт СШ №7 г.Новограда-Волынского
Сайт Свято-Троицкого кафедрального собора г.Новограда-Волынского Яндекс.Метрика
МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов
Украина онлайн


Тестодром 10/2017

10 Березня 2017 | Оприлюднив: | 19 просмотров
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5 (0 оценок, в среднем: 0,00 из 5)
Для того щоб оцінити запис, ви повинні бути зареєстрованим користувачем сайту.
Loading...

Відповідаючи на питання «Тестодрому», ви можете перевірити рівень своєї ерудиції. Для цього підсумуйте очки, які ви одержите за правильні відповіді.

  1. Що таке хрестики-нулики? А. Перша комп’ютерна програма. Б. Інша назва наукового атеїзму. В. Дитяча гра. Г. Цвинтар.
  2. Яка з даних річок не згадується в Гімні України? А. Сян. Б. Дон. В. Дніпро. Г. Дністер.
  3. Відчуття, якого не знали Адам І Єва, поки не спробували заборонений плід. А. Страх. Б. Заздрість. В. Сором. Г. Голод.
  4. Орган, у якому є склера, кон’юктива та ірис. А. Вухо. Б. Око. В. Ніс. Г. Горло.
  5. Який предмет підкинув Яго Кассіо, щоб «підставити» Дездемону? А. Хустинку. Б. Черевичок. В. Шкарпетки. Г. Бюстгалтер.
  6. Пташка — символ Нової Зеландії. А. Ківі. Б. Страус. В. Папуга. Г. Колібрі.
  7. Покровителькою чого є муза Уранія? А. Астрономії. Б. Хімії. В. Театру. Г. Музики.
  8. У якому місті народився Сталін? А. Тбілісі. Б. Поті. В. Кутаїсі. Г. Горі.
  9. Японці називають його мікадо. А. Імператора. Б. Прем’єр-міністра. В. Спікера. Г. Сенатора.
  10. Коли було застраховано перше авто? А. 1898 р. Б. 1940 р. В. 1958 р. Г. 1971 р.

Одразу попереджаємо: не варто надто серйозно ставитися до результату тестування, але задуматися не завадить. Отже, за кожну правильну відповідь на запитання №1-3 нарахуйте собі по очку, за правильні відповіді на запитання №4-6 – по два очки і по три очки за кожну правильну відповідь на запитання №7-10.

0 очок – Безнадійний випадок.
1-7 очок – Є ще деякі надії.
8-14 очок – Людина середньої ерудиції.
15-20 очок – Досить ерудована людина.
21 очко – Ви – суперерудит.

Склав Анатолій КАМІНСЬКИЙ

ВІДПОВІДІ НА ТЕСТОДРОМ У №10: 1. В. 2. Г. 3. В. 4. Б. 5. А. 6. А. 7. А. 8. Г. 9. А. 10. А. (Натисніть Ctrl+A)

Вы должны войти что бы писать комментарии.

Позначки:, , ,