www.zvyagel.com.ua







Праздники Украины

free counters
Сайт СШ №7 г.Новограда-Волынского
Сайт Свято-Троицкого кафедрального собора г.Новограда-Волынского Яндекс.Метрика
МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов
Украина онлайн


Тестодром 11/2017

17 Березня 2017 | Оприлюднив: | 18 просмотров
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5 (0 оценок, в среднем: 0,00 из 5)
Для того щоб оцінити запис, ви повинні бути зареєстрованим користувачем сайту.
Loading...

Відповідаючи на питання «Тестодрому», ви можете перевірити рівень своєї ерудиції. Для цього підсумуйте очки, які ви одержите за правильні відповіді.

  1. Яке геометричне тіло схоже на Колобка? А. Конус. Б. Призма. В. Куб. Г. Куля.
  2. Де живе гострик? А. У дуплі. Б. У воді. В. У кишечнику людини. Г. У картоплі.
  3. Того, хто має великий досвід, називають «стріляним ...» А. Орлом. Б. Голубом. В. Горобцем. Г. Дятлом.
  4. Наука про клітину. А. Цитологія. Б. Оологія. В. Мікологія. Г. Бріологія.
  5. Суміш азотної і соляної кислот, яка розчиняє золото. А. Царська горілка. Б. Царське вино. В. Царський лікер. Г. Царське пиво.
  6. «Махабхарата». А. Найстаріша французька буржуазна щоденна газета. Б. Перший китайський космічний супутник. В. Епос народів Індії. Г. Перший японський звуковий фільм.
  7. Режисер «Зоряних воєн». А. Вісконті. Б. Лукас. В. Скорсезе. Г. Михалков.
  8. Який колір є традиційним у весільному обряді індіанок? А. Чорний. Б. Синій. В. Червоний. Г. Зелений.
  9. Яке прізвище мав народжений 8 лютого 1906 року американський фізик, який винайшов процес ксерокопіювання. А. Малюк. Б. Карлсон. В. Ліндгрен. Г. Лунгрен.
  10. Офіційна національна квітка Естонії. А. Ромашка. Б. Календула. В. Чорнобривці. Г. Волошка.

Одразу попереджаємо: не варто надто серйозно ставитися до результату тестування, але задуматися не завадить. Отже, за кожну правильну відповідь на запитання №1-3 нарахуйте собі по очку, за правильні відповіді на запитання №4-6 – по два очки і по три очки за кожну правильну відповідь на запитання №7-10.

0 очок – Безнадійний випадок.
1-7 очок – Є ще деякі надії.
8-14 очок – Людина середньої ерудиції.
15-20 очок – Досить ерудована людина.
21 очко – Ви – суперерудит.

Склав Анатолій КАМІНСЬКИЙ

ВІДПОВІДІ НА ТЕСТОДРОМ У №11: 1. Г. 2. В. 3. В. 4. А. 5. А. 6. В. 7. Б. 8. В. 9. Б. 10. Г. (Натисніть Ctrl+A)

Вы должны войти что бы писать комментарии.

Позначки:, , ,