Звернення Новоград-Волинської міськрайонної організації Товариства Червоного Хреста України

Із метою поліпшення умов життя та соціального захисту найбільш уразливих категорій населення, внутрішньо переміщених осіб та формування громадської думки щодо необхідності постійної уваги до проблем людей похилого віку, інвалідів, хворих на туберкульоз і СНІД, безпритульних дітей та сиріт, поліпшення умов їх життя з надання їм адресної матеріальної та натуральної допомоги, Українським Червоним Хрестом із 20 березня по 20 квітня 2017 року проголошено Всеукраїнський місячник Червоного Хреста під гаслом: «Забезпечуючи найголовніше!».
Ми звертаємось до всіх, кому небайдужий людський біль, із закликом до конкретного і дієвого милосердя. Протягом місяця ми готові прийняти від вас перерахування коштів, продукти харчування, одяг, ліки, взуття, предмети домашнього вжитку, шкільне приладдя, іграшки для дітей, підгузки дорослі та дитячі.
І якщо кожен із нас зробить хоч малий внесок у скарбничку добрих справ, то милосердя на нашій землі стане більше! Приєднуйтесь до нас і давайте творити милосердя разом!
Рахунок для перерахування коштів: Ідентифікаційний код: 02940173. Р/рахунок №26006203962. МФО 380805 РАЙФФАЙЗЕН БАНК АВАЛЬ м.КИЇВ.
Внески для Новоград-Волинської міськрайонної організації Товариства Червоного Хреста з поміткою «Місячник ЧХ».
Наш телефон: (04141) 2-13-52. Адреса: вул.Ковальського, 1.
Інформація Товариства Червоного Хреста