На сесії районної ради заслухали звіт голови РДА

15 березня відбулося засідання чергової восьмої сесії районної ради сьомого скликання під головуванням голови районної ради Дмитра Рудницького.
У роботі сесії взяли участь голова районної державної адміністрації Володимир Михнюк, перший заступник голови райдержадміністрації Наталія Даниленко, заступник голови райдержадміністрації Андрій Подік, міський голова Віктор Весельський, секретар міської ради Олена Пономаренко, депутати обласної ради, начальники районних управлінь і служб, сільські, селищний голови, керівники підприємств, установ, організацій, представники засобів масової інформації.
На сесії були розглянуті наступні питання: про стан доріг у районі; про результати діяльності Новоград-Волинської місцевої прокуратури на території району; про стан законності, боротьби зі злочинністю, охорони громадського порядку та результати діяльності на території району; про виконання районного бюджету за 2016 рік; про затвердження розпоряджень голови райдержадміністрації; про внесення змін до районного бюджету на 2017 рік; про надання згоди на безоплатну передачу майна; про створення опорного навчального закладу «Ярунська загальноосвітня школа I-III ступенів Новоград-Волинської районної ради Житомирської області»; про хід виконання запитів, висловлених на 7-ій сесії районної ради 21.12.2016 р.
Одним із важливих питань порядку денного став звіт голови районної державної адміністрації Володимира Михнюка «Про виконання програми економічного та соціального розвитку за 2016 рік». Депутати районної ради та запрошені ознайомилися із минулорічними здобутками у промисловості, сільському господарстві, будівництві, підприємницькій діяльності, соціальному захисті, охороні здоров’я, освіті тощо.
У ході роботи сесії голова райдержадміністрації Володимир Михнюк та голова районної ради Дмитро Рудницький вручили подяки голови Житомирської обласної державної адміністрації керівникам підприємств району, які надавали допомогу бійцям АТО та жителям Авдіївки Донецької області, які постраждали внаслідок штурмових дій проросійських бойовиків у промисловому районі міста.
За багаторічну сумлінну працю, досягнуті успіхи в роботі та особистий внесок у розвиток лісового господарства депутату районної ради Георгію Юзвінському було вручено відзнаку «За заслуги перед Новоград-Волинським районом».
Відділ організаційно-інформаційної роботи РДА