Турнір на призи газети «Звягель» виявив кращих юних тенісистів міста і району

Турнір на призи газети «Звягель» виявив кращих юних тенісистів міста і району

Учасниками двадцять другого турніру з настільного тенісу серед молоді на призи газети «Звягель» стали юнаки й дівчата 2005-2006 років народження. Змагання відбулися упродовж двох ігрових днів, 17 і 18 березня, у спортивному залі міської гімназії.
Новинкою змагань стали поєдинки у змішаному розряді — так званому, «міксі», коли до складу парної команди входять тенісист і тенісистка.
Вдало провели попередній етап «міксу» обидві збірні з с.Яворівка та по одній збірній із с.Гульськ та міської гімназії, які й зіграли у фіналі. У підсумку призова трійка сформувалася наступним чином: перше місце — «Яворівка-1» у складі Діани Бобровської та Віталія Мужановського; друге місце — «Яворівка-2» у складі Вероніки Мужановської та Володимира Шелеста; третє місце — «Гімназія-1» (Ольга Прусак і Мирослав Бриндас).
В особистому розряді серед дівчат увесь турнір без поразок провела Діана Бобровська (с.Яворівка), котра й стала переможцем. Друге місце посіла Софія Подолянчук із Гульська. Третьою стала гімназистка Оля Прусак.
У хлопців фінальний раунд без поразок завершив Олександр Бондарчук із с.Барвинівка. Натомість інтрига трималася у боротьбі за друге й третє місця, де кращих визначили лише за додатковими показниками. Отже, срібним призером став гімназист Мирослав Бриндас, третє-четверте місця — у збірників гімназії Нікіти Седлецького та Андрія Клепуса.
Переможці та призери у командних та особистих розрядах отримали в нагороду пам’ятні призи і солодкі подарунки від редакції газети «Звягель» та благодійників — магазинів «Вілма», «Хотей», ПАТ «Новоград-Волинський хлібозавод», ПП Вадима Рацлава.
Незабаром у Житомирі відбудеться першість області серед вихованців ДЮСШ 2005-2006 р.н. Сподіваємось, що майстерність і досвід, набуті учасниками звягельського турніру, допоможуть їм гідно виступити на обласному рівні.
Володимир БУРКОВСЬКИЙ, головний суддя змагань
Фото Сергія ЩУРУКА