Виставка відбулася. Чи з’явиться у місті Музей ляльок?

Виставка відбулася. Чи з’явиться у місті Музей ляльок?

Майстриня Наталя Ковнацька давно мріяла про власну виставку ляльок, над якою вона працювала багато років. Про незвичне захоплення ми вже писали у «Звягелі» (№3 (1223) від 20 січня 2017 р.), а 17 березня у Музеї Косачів відбулася презентація виставки.
\"Виставка \"Виставка

У залі був аншлаг, й не усім бажаючим вистачило місця. Серед присутніх — не лише діти з батьками, а й депутати міської ради та керівники місцевих підприємств. Підтримати Наталю прийшли також рідні, друзі та колеги-стоматологи. Як виявилося, тема дитинства, представлена у лялькових виробах, близька багатьом.
Впродовж місяця виставку можна відвідати у Музеї Косачів. Однаково цікавою вона буде як для дорослих, так і для дітей. Тож не розповідатимемо деталі, які, при бажанні, зможете побачити на власні очі. «Ми приходимо у цей світ з тим, що нам дав Бог, і йдемо, залишаючи те, що створили», — під таким гаслом відбулася презентація.
\"Виставка \"Виставка
Створення Музею ляльок — давня мрія майстрині. Після оглядин виставки цією ідеєю перейнялися багато відвідувачів: новий музей міг би стати однією з цікавинок Звягеля для городян і туристів.
Юлія КЛИМЧУК
Фото автора