Новоград-Волинщина приєдналася до акції «Велика українська хода»

Новоград-Волинщина приєдналася до акції «Велика українська хода»

20 березня у міському Парку культури і відпочинку пройшла всеукраїнська акція «Велика українська хода».


Її організатором є Катерина Валевська — військовий журналіст, учасниця Революції Гідності, волонтер. «Велика українська хода» — акція, яка була організована на честь Героїв Майдану, Героїв АТО та заради миру і перемоги України, і яка стартувала ще у 2014 році з Майдану Незалежності. Йдучи від міста до міста, учасники акції прагнуть духовно об’єднати український народ у спільній боротьбі проти російського окупанта.
«Велика українська хода» пройшла більшу частину нашої країни. Акція шириться Україною, об’єднуючи не лише прапори наших регіонів, але й серця, душі й думки людей. У кожному місті нашої країни люди пишуть нам свої побажання. Я переконана, що силою думки, віри й спільної молитви можна зупинити війну на Сході України. Думка і слово — найсильніша зброя. Чим більше людей долучиться до цієї акції, тим більшою і сильнішою стане наша спільна мрія, тим швидше ми подолаємо загарбника», — сказала Катерина Валевська.

Нині до акції долучилась Новоград-Волинщина. Керівництво району — перший заступник голови райдержадміністрації Наталія Даниленко та голова районної ради Дмитро Рудницький, звернувшись до організатора акції зі словами подяки за патріотизм та праве діло, в знак підтримки передали прапор Новоград-Волинського району, де кожен бажаючий зміг залишити своє послання. Окрім того, Наталія Даниленко подарувала від імені дітей району картину ручної роботи, як своєрідний оберіг і подяку бійцям АТО.
Варто зазначити, що подібні акції необхідні, адже вони об’єднують людей та піднімають дух патріотизму, що, в свою чергу, є запорукою перемоги.
Відділ організаційно-інформаційної роботи РДА