Коротко...

ДООПРАЦЬОВАНО ПОРЯДОК ПРОВЕДЕННЯ ГРОМАДСЬКИХ ОБГОВОРЕНЬ ЩОДО СТВОРЕННЯ ОТГ
20 березня голова робочої групи, перший заступник міського голови Сергій Колотов провів чергове засідання робочої групи з питань вивчення пропозиції щодо ініціювання добровільного об’єднання територіальних громад. Під час засідання члени робочої групи остаточно доопрацювали порядок проведення громадських обговорень добровільного об’єднання територіальних громад, який буде подано на розгляд депутатів міської ради під час депутатських комісій із подальшим винесенням на чергову дванадцяту сесію міської ради, яка орієнтовно відбудеться 20 квітня 2017 року. Із проектом рішення можна ознайомитися на офіційному сайті міської ради у рубриці «Нормативна база — Проекти рішень міської ради».
У МІСТІ ПОМЕНШАЛО ПЕНЬКІВ
Комунальники випробували новий подрібнювач на старих пнях на вулицях Героїв Майдану та Шевченка. Цей подрібнювач спроектовано таким чином, щоб леза могли точково заглибитись на глибину до 30 сантиметрів і вирізати пеньок, не пошкодивши шар асфальту чи бруківки навколо. Це особливо актуально при роботах у центральній частині міста.
Подрібнювач пеньків знаходиться на балансі комунального підприємства Новоград-Волинської міської ради «Новоград-Волинськжитлосервіс». Саме це підприємство займається озелененням міста.
За матеріалами міської ради

ВІДБУДЕТЬСЯ ВИЇЗНИЙ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН
У п’ятницю, 24 березня, з 10:00 до 14:00, міський голова В.Л.Весельський та секретар міської ради О.А.Пономаренко проведуть виїзний прийом громадян у приміщенні бібліотеки-філії №2 для дітей (вул.Михайла Драгоманова, 74).
Відділ інформації та зв’язків із громадськістю міської ради