Люк — на місці, сміття прибрали, воду підключили

Люк — на місці, сміття прибрали, воду підключили

На початку березня газета «Звягель» розповідала про ситуацію на вулиці Чернишевського, де ще з минулої осені колодязь для обслуговування водогону, розташований на тротуарі, перебував без люка.
Ту публікацію ми підготували після звернення одного з тамтешніх жителів — пенсіонера Миколи Дахіна, котрий висловив стурбованість відкритим люком і розповів, що всі його візити до міських служб з цього приводу не увінчались вирішенням проблеми.
Більше того — після виходу публікації Водоканал відімкнув від водопостачання будинок, напроти якого знаходився відкритий колодязь. Мотивуючи це тим, що абонент не утримує в належному стані колодязь, де знаходиться «врізка» до його житла.
Цими днями Микола Дахін знову звернувся до газети. Цього разу, щоб висловити подяку депутату міської ради О.М. Ващенку, який надав допомогу з облаштування люка і приведення його до безпечного стану.
«Воду підключили, люк — на місці. Більше того — навіть прибрали сміття, що знаходилося по сусідству, під парканом, що огороджує будівельний майданчик», — розповів пенсіонер.
Олег БРЮХАНОВ
Фото Сергія ЩУРУКА