Безжальна війна забрала сина України

Безжальна війна забрала сина України

28 березня для військової частини А3814 — скорботна дата, адже цього дня військовослужбовці прощалися зі своїм побратимом, а рідні — із сином, внуком, братом — Мосійчуком Сергієм Олександровичем із м.Корець Рівненської області. 26 березня, на околицях міста Авдіївки, поблизу промзони, ворожі мінометні обстріли позицій ротного опорного пункту обірвали життя трьох українських військовослужбовців, серед яких був і наш побратим. Попри свій юний вік (22 лютого відсвяткував 20-ий день народження), Сергій у місцях виконання бойових завдань проявив себе як сумлінний, дисциплінований та мужній солдат. На жаль, війна забирає найкращих...
28 березня на території військової частини А3814 відбулося прощання із Сергієм, участь в якому взяв особовий склад частини на чолі з командиром, полковником Миколою Борісовим, та військовий оркестр військової частини В2731.
Загибель Сергія Мосійчука — непоправна втрата для його рідних, близьких, товаришів по службі і для всієї України.
Командування та особовий склад військової частини А3814 висловлює батькам Сергія — Олександру Сергійовичу та Марії Василівні, його сестрі Ірині та брату Володимиру щирі співчуття. Ми сумуємо разом із вами. Знайте, Сергій — Герой, а Герої — не вмирають.
Ю.ФЕДЧЕНКО, майор, військова частина А3814