Хроніка 14/2017

НЕЩАСНИЙ ВИПАДОК У с.ЖОЛОБНЕ ЗАЛИШИВ СИРОТАМИ ЧОТИРЬОХ ДІТЕЙ
Жахливий нещасний випадок стався у с.Жолобне Новоград-Волинського району, який забрав у чотирьох дітей їх матір.
31-річна жителька села Жолобне, яка виховувала чотирьох малолітніх дітей, 4 квітня прийшла до матері, щоб допомогти побілити будинок. Під час роботи жінка з необережності правою рукою взялася за електричний дріт, який відходив від будинку до електричної опори, та отримала удар струмом. Від ураження вона померла на місці.
Медики лише констатували смерть. Прибувши на місце події, слідчо-оперативна група поліції зафіксувала дану пригоду.
Четверо дітей (троє дівчаток і один хлопчик), двоє з яких навчаються у молодших класах, втратили матір. Хто займеться їх вихованням, — вирішуватиметься найближчим часом. Наразі відомо, що опіку над дітьми може взяти їх бабуся.
У НОВОГРАДІ СКОЄНО РОЗБІЙНИЙ НАПАД НА ЮВЕЛІРНУ КРАМНИЦЮ
4 квітня, близько 16 години, двоє невідомих осіб вдерлися до ювелірного магазину, який знаходиться по вулиці Шевченка, 37/2, у місті Новограді-Волинському, де, з метою заволодіння чужим майном та, погрожуючи застосуванням насильства предметом, схожим на пістолет, здійснили напад на працівників крамниці та заволоділи золотими виробами. Після чого зникли з місця скоєння злочину.
Майже всі підрозділи Новоград-Волинського відділу поліції були задіяні при розкритті даного злочину, який викликав резонанс у суспільстві. Вражала нахабність нападників, які посеред «білого дня» наважилися здійснити розбійний напад.
Проведені оперативно-розшукові заходи дали позитивний результат. Особи нападників були встановлені. Ними виявилися троє 19-річних новоград-волинців, які у скоєному зізналися.
У ГАРАЖІ ВИЯВИЛИ ТІЛО ПОВІШЕНОГО ЧОЛОВІКА…
27 березня по вулиці Пилипа Орлика у місті Новограді-Волинському, в гаражі біля будинку, виявлено тіло місцевого мешканця, який покінчив життя самогубством шляхом повішення за допомогою мотузки, яка була перекинута через балку під покрівлею гаража.
На місце події прибув екіпаж екстреної медичної допомоги, але лікарі допомогти нічим вже не змогли і лише констатували смерть. Також для фіксування вказаного випадку на місце виявлення тіла чоловіка виїхала слідчо-оперативна група разом із судмедекспертом.
Під час огляду трупа на шиї виявлено мотузку, інших зовнішніх ознак насильницької смерті не виявлено.
Труп направлено до моргу для проведення судово-медичної експертизи та встановлення остаточної причини смерті.
Які обставини змусили чоловіка покінчити життя самогубством, — встановлюватимуть поліцейські в ході проведення слідчих дій у рамках кримінального провадження.
У с.СУСЛИ ПЕНСІОНЕР ЗБИВ НА АВТО 6-РІЧНОГО ХЛОПЧИКА
1 квітня, близько 09 години 55 хвилин, у с.Сусли Новоград-Волинського району сталася дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої постраждала дитина.
Так, мешканець згаданого села, пенсійного віку, керуючи автомобілем марки «ВАЗ 2107», здійснив наїзд на шестирічного хлопчика, який перетинав дорогу справа наліво відносно автомобіля, внаслідок чого дитина отримала тілесні ушкодження та була доставлена до лікарні для надання медичної допомоги.
За даним фактом розпочате кримінальне провадження за ч.1 ст.286 КК України.
За матеріалами 04141.com.ua