Вітання 14/2017

Вітання 14/2017



































8 квітня, в цей чудовий весняний день, свій 50-річний ювілей святкує найкраща дружина, любляча мама, добра бабуся, гарна господиня і просто чудова людина — Надія Єгорівна СИДОРЧУК


Дякуємо Вам за все на світі: за добре серце, за очі привітні, за руки такі роботящі, невтомні, за душу чутливу, турботу і поміч, за добрі поради, безсоннії ночі. Дякуєм Богу, що Ви завжди поруч. Бажаєм здоров’я міцного довіку, добра і щастя побільше в житті, щоб збувались всі мрії й думки. З Днем народження, мамо!


З повагою та любов’ю чоловік, діти, онуки



11 квітня щиро вітаємо з ювілеєм нашу дорогу Людмилу Степанівну ЧЕЛЯДІНУ


Зичимо багато здоров’я та везіння, міцнючого терпіння, любові та поваги, таланту та наснаги, легкої роботи, родинної турботи, доріг гладеньких самих, відносин бездоганних, товаришів відмінних та буднів позитивних!


З любов’ю тато, мама, син та брат



8 квітня святкуватиме Золотий ювілей чудовий батько та дідусь — Микола Адамович ЧЕРНОУС


Щоб спокій і мир панували в родині, щоб щастя всміхалось при кожній годині. Нехай обминають Вас болі й тривоги, хай стелиться довга життєва дорога, хай легко працюється, гарно живеться, все вміється, множиться і удається! Здоров’я міцного, щастя без краю — усього найкращого ми Вам бажаєм!


З повагою сини Дмитро та Євген, невістки Катерина та Лілія, внучка Анастасія



6 квітня святкувала свій ювілей Олена Миколаївна МАТВЄЄВА


Люба наша кума, хрещена, з Днем народження щиро вітаємо, щастя і здоров’я бажаємо. Хай сміється доля, як калина у лузі, нехай будуть поруч добрі, вірні друзі. Нехай Тебе щастя, як дощ, обливає, нехай Тебе радість завжди зустрічає, нехай Тебе любить, хто милий душі, цього ми бажаєм Тобі від душі.


Хрещениці Ангеліна, Валерія, куми Наташа, Юрій, Олена, Ваня, Валя, Сергій



9 квітня святкуватиме ювілей дорога наша матуся, бабуся — Надія Григорівна САВЧУК


Хай буде у житті все світле і чисте, хай посмішка щира обличчя освітить, нехай вам завжди і в усьому щастить. Нехай пісні солодкозвучні до вас долинуть знов і знов, хай в серці будуть нерозлучні добро, надія і любов, і хай вам сяє день оцей, що зветься гарно — ювілей.


З любов’ю діти та внуки



5 квітня святкував свій перший День народження наш хрещеник — Артем Володимирович БРАЦЮК


Такий хрещеник — просто диво, все складається щасливо, дарує втіху і розраду, міцну опору і пораду, розумний, чуйний і вродливий, будь ти радісний і щасливий.


 

7 КВIТНЯ — БЛАГОВIЩЕННЯ ПРЕСВЯТОЇ БОГОРОДИЦI


Дорогі краяни! Від щирого серця вітаємо вас з одним із найбільш шанованих в Україні та у всьому Християнському світі святом — Благовіщенням Пресвятої Богородиці. Це свято пов’язують із доброю та благою звісткою про майбутнє народження Сина Божого, яку отримала Богородиця і все людство.

На Благовіщення в наші домівки входить мир та Божа благодать, людські серця наповнюються любов’ю і щирістю, а ми намагаємося дарувати увагу та душевне тепло всім, хто поряд.

Тож, щиро бажаємо, щоб у цей день кожний куточок нашого міста і району, кожна оселя, кожен краянин відчули радість, добро та затишок. Нехай Боже благословіння ніколи не покидає українську землю, а у ваших домівках завжди панує здоров’я, щастя та добробут!


В.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, міський голова

О.ПОНОМАРЕНКО, секретар міської ради

В.МИХНЮК, голова райдержадміністрації

Д.РУДНИЦЬКИЙ, голова районної ради


 

Щиро вітаємо з Днем народження ветеранів Великої Вітчизняної війни, ветеранів афганської війни та учасників бойових дій:


Михайла Миколайовича НАУМЦЯ — 07.04.1942 р.н.

Василя Петровича ПОЛІЩУКА — 08.04.1926 р.н.

Стефаниду Прокопівну БОРЕМСЬКУ — 08.04.1927 р.н.

Галину Степанівну ТКАЧ — 09.04.1932 р.н.

Софію Денисівну ШПАК — 10.04.1926 р.н.

Юзефу Іванівну КОПЧУК — 10.04.1929 р.н.

Олену Карпівну БУГАЙЧУК — 12.04.1926 р.н.

Софію Миколаївну КРАВЦОВУ — 13.04.1926 р.н.

Юрія Володимировича ШЕРЕМЕТУ — 08.04.1966 р.н.

Миколу Антоновича САВЧЕНКА — 08.04.1967 р.н.

Олександра Миколайовича ГОРДІЙЧУКА — 09.04.1955 р.н.

Сергія Вікторовича ГАВРИКОВА — 09.04.1957 р.н.

Миколу Григоровича ШЕВЧИКА — 10.04.1940 р.н.


В.ПАРФЬОНОВ, голова міської організації ветеранів

Ю.ШЕВЧУК, голова Спілки ветеранів афганської війни

Редакція газети «Звягель»