Майстри тхеквондо Поділля

Звягельські спортсмени стали учасниками ХV відкритого кубку Вінницької області з тхеквондо ВТФ «Майстри тхеквондо Поділля», що проходив у містечку Літин на Вінниччині.
У перший день змагання проводились у розділі «керугі» (спаринги). У не простій, запеклій боротьбі наші земляки Анастасія Бучинська і Вадим Лисюк стали срібними призерами, а Дмитро Барановський посів третє місце.
Наступного дня відбулися змагання у розділі «пумсе» (формальні комплекси). У даному розділі звягельчани виступали вперше, але старт видався вдалим. Команда у складі Миколи Гончарука, Миколи Троїцького, Дмитра Зелюнка, Артема Наумова (ЗОШ №7), Вадима Лисюка (гімназія ім. Лесі Українки), Анастасії Бучинської (колегіум), Андрія Пирога (ЗОШ №5) та Романа Оразова виборола четверте місце серед восьми команд.
У розділі «традиційні пумсе» в індивідуальних виступах у своїх вікових групах Анастасія Бучинська здобула золото, Микола Гончарук, Роман Оразов — срібло, а Микола Троїцький та Вадим Лисюк — бронзу.
У парних виступах Анастасія Бучинська з Миколою Гончаруком здобули бронзу, а Андрій Пирог із Вадимом Лисюком і Дмитром Зелюнком посіли друге місце.
Загалом у турнірі взяли участь 16 команд (близько 350 спортсменів) із 6 областей України та міста Києва.
Інформація федерації тхеквондо