Розпочинається весняна толока

1 квітня в Новограді-Волинському розпочалася весняна толока. Відповідне розпорядження підписав міський голова Віктор Весельський, згідно з яким 8 квітня оголошується велике прибирання — загальноміська толока.
Управління житлово-комунального господарства, енергозбереження та комунальної власності міської ради повідомляє, що для поліпшення стану довкілля, залучення громадськості до загальноміської акції, спрямованої на поліпшення екологічної та санітарної ситуації, створення сприятливих умов для життєдіяльності громадян, приведення в належний стан території міста, протягом квітня здійснюватимуться заходи з прибирання, озеленення і благоустрою. А саме: ліквідація несанкціонованих сміттєзвалищ, прибирання та приведення у належний стан прибудинкових територій, парків, скверів, дитячих та спортивних майданчиків, кладовищ, братських могил, меморіальних комплексів, зупинок, джерел водопостачання, очищення від сміття берегів річок Случ та Смолка, узбіччя доріг.
Звертаємося до керівників підприємств, установ та організацій, приватних підприємців, усіх небайдужих громадян активно долучатися до заходів із очищення території нашого міста, усіляко сприяти проведенню загальноміської акцій. Також сподіваємося, що і молодь — школярі та студенти — візьмуть активну участь у природоохоронних заходах й у подальшому сприятимуть збереженню належного екологічного стану навколишнього середовища.
Відділ інформації та зв’язків із громадськістю міської ради