Хроніка 15/2017

У НОВОГРАДІ ВИЯВИЛИ АРТИЛЕРІЙСЬКИЙ СНАРЯД 152 КАЛІБРУ
11 квітня, близько 11 години 40 хвилин, по вулиці Драгоманова у місті Новограді-Волинському, на відстані 50 метрів від залізничного переїзду та 10 метрів — від автомобільної дороги, на відкритій території у траві звягельчанин виявив предмет, зовні схожий на артилерійський снаряд 152 калібру. Про це повідомляє Новоград-Волинський відділ поліції.
Про знахідку було повідом­лено Новоград-Волинський міжрайонний відділ ДСНС та місцевий відділ поліції. На місце пригоди виїжджала слідчо-оперативна група поліції, вибухотехніки та місцеві рятувальники.
Вибухонебезпечний предмет вилучено для подальшого знищення.
У БРОНИКАХ СТАЛАСЯ ДТП: Є ТРАВМОВАНІ
12 квітня, об 11 годині, на автодорозі «Київ — Чоп», поряд із с.Броники сталася ДТП.
Киянин, який працює директором підприємства, керуючи автомобілем «Hyundai ix35», рухаючись у напрямку з м.Київ до м.Львів, на 210 км не впорався з керуванням, внаслідок чого здійснив зіткненням з відбійником та з’їхав у канаву.
Внаслідок ДТП, швидкою допомогою було доставлено трьох пасажирів до приймального відділення Новоград-Волинського міськрайТМО.
За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.286 КК України.
ВИКРАВ ЗОЛОТО, ЯКЕ ВИЯВИЛОСЯ… БІЖУТЕРІЄЮ
Уночі, в під’їзді одного з будинків Новограда-Волинського, звягельчанку пограбував молодик, зірвавши з її руки браслет. Поліцейські встановили особу кривдника і вилучили у нього викрадене.
За словами жінки, вона відпочивала в одному із розважальних закладів міста, а згодом у під’їзді багатоповерхового будинку невідома особа зірвала з її руки ланцюжок, схожий на золотий, однак виготовлений з іншого металу.
Поліцейські встановили, що причетним до злочину може бути молодий чоловік, який разом із приятелем винаймав житло у під’їзді багатоповерхівки, де було пограбовано жінку.
Під час поверхневого огляду у 21-річного місцевого жителя було виявлено зірваний із жінки ланцюжок. Чоловік у скоєному зізнався, пояснивши свій вчинок надмірно вжитим алкоголем.
ПОЦУПИВ КАРТКУ З «ДЕКРЕТНИМИ ГРОШИМА»
У чергову частину Новоград-Волинського відділу поліції надійшла заява від жительки с.Тупальці Новоград-Волинського району, яка на даний час перебуває у відпустці по догляду за дитиною, про крадіжку грошей із картки.
У ході перевірки дільничними офіцерами поліції, спільно з СРПП Новоград-Волинського ВП, встановлено, що мешканець с.Гульськ Новоград-Волинського району, перебуваючи в будинку потерпілої у с.Тупальці, шляхом вільного доступу викрав її картку ПАТ «ПриватБанку», на якій були кошти, і, перебуваючи у місті Новограді-Волинському по вулиці Шевченка, 49, через банкомат зняв гроші з вказаної картки у сумі 2700 грн.
Особу зловмисника встановлено, у скоєнні злочину він зізнався.
Олександр СУКАЧ, 04141.com.ua