www.zvyagel.com.ua







Праздники Украины

free counters
Сайт СШ №7 г.Новограда-Волынского
Сайт Свято-Троицкого кафедрального собора г.Новограда-Волынского Яндекс.Метрика
МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов
Украина онлайн


Тестодром 15/2017

14 Квітня 2017 | Оприлюднив: | 11 просмотров
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5 (0 оценок, в среднем: 0,00 из 5)
Для того щоб оцінити запис, ви повинні бути зареєстрованим користувачем сайту.
Loading...

Відповідаючи на питання «Тестодрому», ви можете перевірити рівень своєї ерудиції. Для цього підсумуйте очки, які ви одержите за правильні відповіді.

  1. Що вимірюють хронометром? А. Масу. Б. Об’єм. В. Довжину. Г. Час.
  2. Хто першим втікає з тонучого корабля? А. Коти. Б. Щури. В. Кок. Г. Лоцман.
  3. Прохання глядачів повторити виступ супровод­жується вигуками ... А. Чорт. Б. Біс. В. Диявол. Г. Мало.
  4. Гора, до якої причалив Ной. А. Еверест. Б. Арарат. В. Олімп. Г. Говерла.
  5. Овоч, який недолюблює нечиста сила. А. Помідор. Б. Огірок. В. Цибуля. Г. Часник.
  6. Кого з київських князів історики називали «тестем Європи»? А. Володимир Великий. Б. Ярослав Мудрий. В. Володимир Мономах. Г. Мстислав.
  7. Як звали по батькові Богдана Хмельницького? А. Михайлович. Б. Миколайович. В. Юрійович. Г. Дмитрович.
  8. Хто не входив до першого екіпажу повітряної кулі, запущеної братами Монгольф’є? А. Вівця. Б. Півень. В. Собака. Г. Качка.
  9. Президент США — попередник Р.Рейгана. А. Дж.Картер. Б. Дж.Форд. В. Р.Ніксон. Г. Л.Джонсон.
  10. У якому році в СРСР вперше було введено літній час? А. 1973 р. Б. 1976 р. В. 1981 р. Г. 1989 р.

Одразу попереджаємо: не варто надто серйозно ставитися до результату тестування, але задуматися не завадить. Отже, за кожну правильну відповідь на запитання №1-3 нарахуйте собі по очку, за правильні відповіді на запитання №4-6 – по два очки і по три очки за кожну правильну відповідь на запитання №7-10.

0 очок – Безнадійний випадок.
1-7 очок – Є ще деякі надії.
8-14 очок – Людина середньої ерудиції.
15-20 очок – Досить ерудована людина.
21 очко – Ви – суперерудит.

Склав Анатолій КАМІНСЬКИЙ

ВІДПОВІДІ НА ТЕСТОДРОМ У №15: 1. Г. 2. Б. 3. Б. 4. Б. 5. Г. 6. Б. 7. А. 8. В. 9. А. 10. В. (Натисніть Ctrl+A)

Вы должны войти что бы писать комментарии.

Позначки:, , ,