У подарунок до весняних свят — нова колекція від швейної фабрики «Леся»

У подарунок до весняних свят — нова колекція від швейної фабрики «Леся»

\"УПривітати новоград-волинців із Великоднем і травневими святами фабрика «Леся» вирішила у цікавий спосіб та зі знанням справи — новою колекцією брюк «Лагранд». Вже сьогодні оновлений асортимент — на полицях фірмового магазину фабрики, що у центрі міста (вул.Героїв Майдану, 3-а).
Як розповіли «Звягелю» у відділі маркетингу швейної фабрики, нова весняна колекція пошита з італійських та німецьких тканин, з акцентом на якість. Зважаючи на те, що надворі — весняні тенденції, команда бренду «Лагранд» врахувала потребу людей у оновленні гардеробу і поповнила асортимент яскравими новинками у модній кольоровій гаммі, що відповідає сезонним трендам. Окрема новинка — укорочені, завужені брюки.
\"УНагадаємо, що брючна продукція фірми «Леся» під відомими марками «Лагранд» (українська) і «Бракс» (німецький бренд) давно та стабільно користується попитом за кордоном. В Україні придбати брюки можна лише у декількох обласних центрах та столиці, а Новоград-Волинський — єдине маленьке місто, де майже рік тому відкрито фірмовий магазин, і містянам більше не потрібно їхати кудись по якісний одяг.
Відкриття магазину стало новим етапом розвитку «Лесі», де збільшено обсяги продукції для українського ринку. До речі, якість пошиття продукції однаково висока, а ціни в Україні — адаптовані для українського покупця.
«Нашими клієнтами є абсолютно різні люди, яких об’єднує спільна мета — мати в гардеробі якісний модний одяг, — розповіла консультант фірмового магазину. — Левова частина покупців — це наші постійні клієнти, серед них — як люди відповідного статусу та зрілого віку, так і багато молоді. Окремі модні моделі користуються попитом у школярів-старшокласників та студентів, адже низька якість «базарного» одягу вже багато кого не задовольняє. Натомість до нас наші клієнти постійно повертаються».
Юлія КЛИМЧУК
Фото Сергія ЩУРУКА