Вітання 16/2017

Вітання 16/2017














































23 квітня святкують 40-річчя подружнього життя Іван Олександрович та Валентина Олександрівна САВЧЕНКИ


Рубінове весілля вже прийшло. Ви довгих сорок років крокували. І поряд з Вами все життя пройшло, і нас у гості Ви тепер позвали. І ми вітаємо зі святом урочистим, й уклін низький Вам шлемо до землі, хай над Вами небо завжди буде чистим, радісно на серці, повно на столі! Від людей Вам зичимо пошани та любові, ладу у домівці, успіхів в труді. Щоб були Ви завжди милі та здорові, а душею й серцем вічно молоді!


З любов’ю діти, онуки


21 квітня вітаємо Галину ГУБІНУ


Хочемо побажати океан щастя, море квітів, теплого променистого сонця, мирного блакитного неба. Будь завжди такою щирою, яскравою, харизматичною! Нехай усі мрії збуваються, а життя б’є ключем позитивних емоцій.


Друзі



24 квітня святкуватиме ювілей Віталій Йосипович ОСТРОВСЬКИЙ з с.Олександрівка


Добра бажаєм і здоров’я, як чисте небо голубе. Ми із великою любов’ю усі вітаємо тебе. Хай обминуть тебе тривоги, хай щастя буде на путі, хай світла, радісна дорога щасливо стелиться в житті.


З повагою дружина, діти та онуки



20 квітня святкував своє 18-річчя Владислав ТИМОЩУК з с.Нова Романівка


Хай щастя сьогодні зорею світить, вісімнадцять — найкраща пора, для тебе — усі найчарівніші квіти, ласкаві, ніжні і добрі слова. Хай юність й краса твої процвітають, а доля — успіх безцінний несе, теплом і любов’ю завжди очі сяють, й задумане здійсниться все!


З любов’ю тато, мама, бабуся Поля та всі рідні



22 квітня святкує Золотий ювілей Володимир Вікторович ЖАБКО


Прожито немало на білому світі, та з нами, рідненький, надалі живіть! Хай сонце у Ваше віконечко світить і радує серце висока блакить. Весна відшуміла своїм буйноцвіттям, вже літечко стелить ясні килими, та діти й онуки Вам нині радіють, бо всі Вас шануємо й любимо ми. Всміхніться, татусю, хай тривоги минають затишний і теплий Ваш дім. До Вас не забудем ніколи дороги, а нині — вітаєм сімейством усім!


З повагою та любов’ю дружина, донька, зять, онук, всі рідні



27 квітня свій ювілей — 50 років — зустрічає дорога мені людина — Віктор Петрович ЄВТУШЕНКО


Спасибі тобі, мій хороший, за те, що ти в мене є. За тепло, за турботу, за руки твої золоті, за те, що завжди поруч у трудну хвилину. Здоров’я міцного і довгих років життя бажаю тобі. Нехай Бог тебе береже.


Цілую. Лєна



23 апреля поздравляем с 40-летием совместной жизни семью Ивана Александровича и Валентины Ивановны САВЧЕНКО


Это счастье — в огромном мире половинку свою отыскать... Вы друг друга найти сумели, что Вам можно ещё пожелать. Пусть любовь с годами лишь крепнет, помогает удача во всём, чтоб тёплым, счастливым, надёжным был всегда Ваш уютный дом.


Лучшие друзья кооператива «Случ» Виктор, Славик, Вова, Саша


 

25 квітня святкують Срібне весілля — 25 років подружнього життя — Галина Борисівна та Петро Миколайович РОЮКИ з с.Майстрова Воля


Спасибі Вам, рідні, за Ваше тепло, за людяність Вашу, за Ваше добро, за руки робочі, за хліб на столі, спасибі, рідненькі, уклін до землі. Хай Бог береже Вас ще років багато, на щастя усім нам, на радість крилату, ми Вам посилаєм ці вдячні слова, а Господь хай дарує многая літа.


З повагою та любов’ю дочки та онучки


 

ПОДЯКА


Від імені дирекції та колективу КНЗ «Новоград-Волинської школи-інтернат» висловлюємо щиру подяку міському голові нашого міста Весельському Віктору Леонідовичу, церкві «Благодать», а саме — Щавлінській Жанні Петрівні, журналу «Единственная» і всім, хто був небайдужий до горя нашої учениці Завадько Крістіни. Діагноз — доліхоколон хронічний кологенний колостаз декомпенсований перебіг, вторинний спастичний коліт.

Завдяки вашій небайдужості та висококваліфікованим лікарям, вдалося зібрати кошти, організувати проведення першої операції, яка пройшла успішно в Інституті педіатрії, акушерства і гінекології НАМН України.

На даний час Крістіна одужує, почувається добре і чекає на наступну операцію, яку заплановано на вересень цього року.

Нехай Бог оберігає Вас усіх та посилає міцне здоров’я, родинне тепло, благополуччя, щасливу долю. Велике спасибі Вам за те, що вмієте прийти на допомогу тим, хто дійсно цього потребує.


КНЗ «Новоград-Волинська школа-інтернат» та Завадько Крістіна


 

26 КВІТНЯ МИНАЄ 31 РІК ВІД ДНЯ ЧОРНОБИЛЬСЬКОЇ КАТАСТРОФИ


Чорнобиль продемонстрував всемогутність і водночас — безсилля людини, ще раз доводячи, що можливості людського розуму — безмежні, але за умови повної відповідальності за дії та вчинки.

У Чорнобилі — тисячі людей, котрих залучили до подолання наслідків найбільшої техногенної катастрофи, вступили в смертельний двобій із незримим ворогом. У ті дні ліквідатори захищали не лише рідну землю і народ України, а й усе людство. Вони з честю та гідністю виконали свій обов’язок. Відлуння біди стихне ще не скоро. Її наслідки відчують на собі і майбутні покоління.

Проте ми маємо з оптимізмом дивитися у майбутнє, вчитися на власних помилках, зробити все можливе, щоб подібне не повторилося.

Не будьмо байдужими до власної долі та долі рідної землі. Згадаймо всіх, хто відійшов у вічність внаслідок Чорнобильської біди. Схилімо голови в жалобі і запалимо свічку пам’яті.


В.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, міський голова

О.ПОНОМАРЕНКО, секретар міської ради

В.МИХНЮК, голова райдержадміністрації

Д.РУДНИЦЬКИЙ, голова районної ради


 

Щиро вітаємо з Днем народження ветеранів Великої Вітчизняної війни, ветеранів афганської війни та учасників бойових дій:


Марію Петрівну ЛАДІКОВУ — 21.04.1921 р.н.

Василя Никифоровича КУЗЬМЕНКА — 23.04.1926 р.н.

Галину Яківну ГОНЧАРУК — 26.04.1930 р.н.

Івана Микитовича ДМИТРУКА — 27.04.1930 р.н.

Олександра Анатолійовича МАКСИМОВИЧА — 22.04.1964 р.н.

Юрія Петровича ЮХИМЧУКА — 23.04.1961 р.н.

Володимира Анатолійовича ВОЛОБУЄВА — 23.04.1965 р.н.

Анатолія Івановича ДІДЕНКА — 27.04.1948 р.н.


В.ПАРФЬОНОВ, голова міської організації ветеранів

Ю.ШЕВЧУК, голова Спілки ветеранів афганської війни

Редакція газети «Звягель»