www.zvyagel.com.ua







Праздники Украины

free counters
Сайт СШ №7 г.Новограда-Волынского
Сайт Свято-Троицкого кафедрального собора г.Новограда-Волынского Яндекс.Метрика
МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов
Украина онлайн


Тестодром 16/2017

21 Квітня 2017 | Оприлюднив: | 6 просмотров
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5 (0 оценок, в среднем: 0,00 из 5)
Для того щоб оцінити запис, ви повинні бути зареєстрованим користувачем сайту.
Loading...

Відповідаючи на питання «Тестодрому», ви можете перевірити рівень своєї ерудиції. Для цього підсумуйте очки, які ви одержите за правильні відповіді.

  1. Друг крокодила Гени. А. Капітошка. Б. Крихітка Єнот. В. Чебурашка. Г. Вінні-Пух.
  2. Крилатий вигук Архімеда. А. Еврика! Б. Бінго! В. Банзай! Г. Супер!
  3. Хто з мушкетерів приїхав підкорювати Париж у береті? А. Атос. Б. Портос. В. Араміс. Г. д’Артаньян.
  4. Техзасіб, на якому прославилась Паша Ангеліна. А. Велосипед. Б. Мотоцикл. В. Автомобіль. Г. Трактор.
  5. Грою на якому інстру­менті Лукаш причарував Мавку? А. Скрипка. Б. Сопілка. В. Цимбали. Г. Бубон.
  6. Яке сузір’я не можна знайти на карті зоряного неба? А. Рисі. Б. Лева. В. Слона. Г. Жирафа.
  7. Діуретики — це ... А. Засоби для підвищення апетиту. Б. Загальна назва ліків від ожиріння. В. Наркотичні засоби. Г. Сечогінні засоби.
  8. Якій державі належить острів Таїті? А. Іспанії. Б. Португалії. В. Франції. Г. США.
  9. Який сплав складається з таких елементів: Fe, Cr, Al? А. Алфенол. Б. Хромаль. В. Фехраль. Г. Піноалюміній.
  10. Перший конкурс міс Всесвіт відбувся 15 квітня 1951 року. У якому місті він проходив? А. Парижі. Б. Мадриді. В. Лондоні. Г. Москві.

Одразу попереджаємо: не варто надто серйозно ставитися до результату тестування, але задуматися не завадить. Отже, за кожну правильну відповідь на запитання №1-3 нарахуйте собі по очку, за правильні відповіді на запитання №4-6 – по два очки і по три очки за кожну правильну відповідь на запитання №7-10.

0 очок – Безнадійний випадок.
1-7 очок – Є ще деякі надії.
8-14 очок – Людина середньої ерудиції.
15-20 очок – Досить ерудована людина.
21 очко – Ви – суперерудит.

Склав Анатолій КАМІНСЬКИЙ

ВІДПОВІДІ НА ТЕСТОДРОМ У №16: 1. В. 2. А. 3. Г. 4. Г. 5. Б. 6. В. 7. Г. 8. В. 9. В. 10. В. (Натисніть Ctrl+A)

Вы должны войти что бы писать комментарии.

Позначки:, , ,