Гирьовик зі Звягельщини оновив три рекорди області!

Гирьовик зі Звягельщини оновив три рекорди області!

Віталій Колесник не тільки потрапив до складу збірної області з гирьового спорту для участі в чемпіонаті України (28-30 квітня), а й оновив три обласні рекорди. Це відбулося за підсумками чемпіонату Житомирщини з гирьового спорту серед юнаків і дівчат 1999 р.н. і молодших, що проходив 15-16 квітня в Андрушівці.
Збірна команда Новоград-Волинського району (тренер О.М.Дідовець) посіла друге місце, пропустивши поперед себе команду господарів змагань. Також друге місце представники Звягельщини здобули у командній естафеті.
В особистому заліку переможцем стала Дар’я Тожирська. Друге місце посіла Юля Поліщук. Третє — Надія Клепус. Четвертою стала Марина Аношина.
Серед юнаків переможцем у своїй ваговій категорії став Віталій Колесник. Другі місця здобули Ярослав Кокуть, Віктор Сарницький і Рауль Чаудхарі. Третє — Віталій Приводнюк.
Відзначимо, що до складу збірної області увійшли троє звягельчан: Віктор Сарницький, Віталій Приводнюк і Віталій Колесник, який оновив обласні рекорди у своїй віковій групі (ваговій категорії) з поштовху гир, ривка гир і за сумою цих дисциплін.
Участь у чемпіонаті загалом взяли 80 гирьовиків із 8 команд.
Олег БРЮХАНОВ