Стали призерами першості України

Стали призерами першості України

Борці греко-римського стилю з Новограда-Волинського стали учасниками зонального чемпіонату України серед юнаків 2002-2003 р.н., що проходив у Києві. Серед їхніх суперників були однолітки з Київської, Сумської, Полтавської, Черкаської, Житомирської, Чернігівської областей та міста Києва (загалом біля 200 спортсменів).
Третє місце у ваговій категорії 100 кг виборов Максим Марчук. Мали шанси потрапити на п’єдестал пошани ще двоє звягельчан. Проте Андрій Гузик (66 кг) і Дмитро Мирончук (85 кг) у поєдинках за треті місця поступилися відповідно спортсменам із Кременчука та Києва й посіли п’яті місця.
Пам’ятною для борців Звягельщини стала зустріч із майстром спорту СРСР, Заслуженим тренером України Андрієм Алдаєвим, який нині є президентом федерації греко-римської боротьби Сумської області. Борці з Новограда-Волинського — Андрій Гузик, Дмитро Мирончук, Максим Марчук, Вадим Гнітецький, Ілля Нечай, Денис Панасюк та їхній тренер Андрій Назарчук — зробили колективне фото на згадку із видатним борцем Сумщини.
Олег БРЮХАНОВ