Боксери вдало виступили на відбірному чемпіонаті

Боксери вдало виступили на відбірному чемпіонаті

Із метою формування збірної Житомирської області для участі в чемпіонаті України з боксу, у Бердичеві пройшов чемпіонат області серед юніорів 2001-2002 р.н. та молоді 1999-2000 р.н. Його учасниками стали 110 боксерів із семи обласних команд.
Новоград-Волинський представляли вихованці міської та районної ДЮСШ, які гідно трималися, попри те, що рівень спортивної конкуренції був досить високий — у фіналах боксували чемпіони України та призери Європи.
Команда Новоград-Волинської ДЮСШ посіла третє командне місце (загалом — два перших місця, три — других, сім — третіх). Серед кращих відзначимо Бориса Олексійчука, Ігоря Захарчука, Артура Крейсмана.
Представники спортшколи Новоград-Волинського району також потрапили у призери. Друге місце посів Віктор Боровков (Стриївська ЗОШ), для якого це був дебют на офіційному турнірі. Третє місце — Антон Гончаренко (Суслівська ЗОШ).
Президент місцевої федерації боксу Леонід Плісак зазначив, що наступний чемпіонат України пройде 24-29 квітня в м.Надвірне Івано-Франківської області. У ньому візьмуть участь два вихованці Новоград-Волинської ДЮСШ, що є свідченням якісної роботи тренерського штабу.
О.НАГОРНЮК, тренер-викладач ДЮСШ