Кому заважають троянди на клумбах, висаджені мешканцями?

Вже три тижні у редакції лежить лист від наших читачів — мешканців будинку на вулиці Леваневського, які хвилюються з приводу незрозумілих для них дій керівництва ОСББ. Впродовж цього часу ми намагалися зв’язатися з об’єднанням, щоб отримати роз’яснення, але телефон 3-89-11 (поданий на офіційному сайті міської ради) вперто мовчить. Нижче друкуємо уривок з листа, який надійшов на нашу пошту:
«Шановна редакція газети «Звягель»! Ми, мешканці будинку №7 по вул.Леваневського, звертаємось до вас по допомогу. Справа у тому, що керівництво ОСББ «Чайка» прийняло незрозуміле для нас рішення — вирубати на клумбі біля будинку декоративні кущі троянд, які були окрасою подвір’я.
Раніше про наші старання з озеленення прибудинкової території робили сюжет журналісти обласного телебачення, а на міських конкурсах відзначали за висаджування квітів.
У газеті «Звягель» (у №13 від 31 березня) була надрукована стаття про нараду керівників міста з озеленення, а керівництво нашого ОСББ, навпаки, вирубає насадження. Чому до нас, мешканців (а це — 15 квартир), та до старшого будинку ніхто не звернувся? Виходить, ось така ціна нашим діям на користь громади?»

Підготувала Юлія КЛИМЧУК