25 квітня — півтора роки, як обрали нинішній склад міської ради та міського голову

25 квітня — півтора роки, як обрали нинішній склад міської ради та міського голову

\"25Це підкреслив у вступній промові, яка передувала розгляду сесійних питань, міський голова Віктор Весельський, відкриваючи засідання дванадцятої сесії міської ради сьомого скликання, що відбулося 20 квітня. Участь у засіданні, відповідно до даних електронної реєстрації, взяли 28 депутатів із 34 обраних та міський голова.
Серед іншого у вступному слові Віктор Весельський зауважив, що в числі запрошених на сесію був і народний депутат Володимир Литвин, однак Володимир Михайлович попередньо повідомив, що не зможе прибути, бо проводить робочу зустріч на міжнародному рівні. Візит нардепа до Новограда-Волинського було перенесено на наступний день.
На порядок денний було винесено 33 питання, 21 з яких проголосували в сесійній залі за скороченою процедурою — без обговорення в ході пленарного засідання, оскільки ці питання були попередньо обговорені і погоджені всіма постійними комісіями під час робочих засідань.
До другого блоку питань (які потребували обговорення на пленарному засіданні) увійшли, зокрема, наступні: «Про внесення змін до міського бюджету на 2017 рік», «Про внесення змін у додаток 2 до рішення міської ради від 23.12.16 р. №197 «Про затвердження Програми соціально-економічного розвитку міста Новограда-Волинського на 2017 рік», «Про затвердження Порядку проведення громадських обговорень з питань добровільного об’єднання територіальних громад», «Про передачу у власність, користування земельних ділянок та про інші питання земельних відносин», «Про встановлення пам’ятника козаку Михайлу Тиші», «Про затвердження Положення про виплати стипендій Новоград-Волинської міської ради перспективним та обдарованим спортсменам міста», «Про затвердження Порядку призначення на посаду керівників закладів освіти комунальної форми власності територіальної громади м.Новоград-Волинський за результатами конкурсного відбору», «Про затвердження Програми «Місто без околиць» на 2017-2020 роки», «Про списання майна комунальної власності територіальної громади міста», «Про внесення доповнень до переліку об’єктів комунальної власності територіальної громади міста, що підлягають приватизації в 2017 році», «Про внесення змін до рішення міської ради від 19.11.15 р. №10 «Про утворення, визначення кількісного та затвердження персонального складу виконавчого комітету Новоград-Волинської міської ради сьомого скликання», «Про внесення змін у додаток 2 до рішення міської ради від 04.02.16 р. №33 «Про затвердження структури та загальної чисельності працівників міської ради та її виконавчих органів».
Детальніше про ключові рішення, ухвалені за підсумками дванадцятої сесії міської ради сьомого скликання, читайте у наступному номері.
Олег БРЮХАНОВ
Фото Сергія ЩУРУКА