Вітання 17/2017

Вітання 17/2017



































































26 квітня відсвяткував 70-річчя Михайло Олексійович СЄМЬОНОВ


70 — не привід для печалі, 70 — це зрілість золота. Хай до ста, а може, ще й далі, йдуть, не озираючись, літа. Хоч тривог в душі багато, та не будем згадувать сумне, бо горить в душі іще багаття, ще вогонь горить — це головне. Хай дороги не встеляють хмари, і хода пружиниться міцна, ми за вас сьогодні, ювіляре, всю горілку вип’ємо до дна.


З любов’ю дружина, діти, онуки, правнуки



27 квітня відзначила свій ювілей Наталія В’ячеславівна КОВНАЦЬКА


З ювілеєм ми щиро вітаєм і бажаєм на довгі літа: будь такою, як ми тебе знаєм, — ніжна, мила і всім дорога. Хай і щастя, і сонця вітрила мчать твій човен до тої землі, де панує лиш радості сила, де збуваються мрії твої.


З любов’ю та повагою родина кумів Володько



1 травня Золотий ювілей святкує Олексій Леонідович ВАСИЛЬЧУК


Щоб спокій і мир панували в родині, щоб щастя всміхалось при кожній годині. Нехай обминають Вас болі й тривоги, хай стелиться довга життєва дорога, хай легко працюється, гарно живеться, все вміється, множиться і удається! Здоров’я міцного, щастя без краю — усього найкращого ми Вам бажаєм!


З повагою лісокультурниці і водій Ярунського лісництва



29 квітня вітаємо з ювілеєм Сергія Івановича ЛЯХОВИЧА з с.Стриєва


Дозволь тебе нам привітати, душею зичим не старіть, минулих днів не помічати, а з кожним роком молодіть. У радощах земних купайся, радій доброті людей, і, якщо можна, постарайся зустріть столітній ювілей!


Від подруг



29 квітня виповнюється 75 років Ніні Іванівні ТКАЧУК


Люба матусю, Вас щиро вітаємо. Спасибі за ласку, за ніжну турботу, за чуйність, за гордість, невтомну роботу. Господь хай дарує здоров’я і силу, спасибі, рідненька, що Ви нас зростили. Хай серце у грудях ще довго палає, а руки, мов крила, нас пригортають. Живіть Ви ще довго, рідненька, на світі, і будемо всі ми за Вас радіти.


Чоловік, діти, онуки, правнук



29 квітня святкує ювілей кохана жінка, мати та бабуся — Людмила Олексіївна КАНАРСЬКА


Наша мила і люба, найкраща у світі, бажаємо щастя, даруємо квіти, щоб сонце і зорі плекали тепло і щоб завжди здоров’я у тебе було, щоб смутку не знала, — ми просимо долі. Добра тобі й радості, рідна, доволі, бо людям для щастя багато не треба — сімейного щастя й мирного неба.


З любов’ю чоловік, діти з сім’ями та внуками, сестра з племінницею



29 квітня зустрічає своє повноліття наш дорогий синочок — Вітя АНДРЕЙЧЕНКО


Добра бажаєм і здоров’я, як чисте небо голубе, ми із великою любов’ю усі вітаємо тебе. Хай обминуть тебе тривоги, хай буде щастя на путі, хай світла, радісна дорога щасливо стелиться в житті.


З любов’ю всі рідні



29 квітня святкуватиме Золотий ювілей Зоя Петрівна ГУРИНЧУК


Нехай душа у вас ніколи не старіє, на білій скатертині будуть хліб і сіль, своїм теплом хай завжди сонце гріє, слова подяки линуть звідусіль. В житті нехай все буде, що потрібно, без чого не складається життя: любов, здоров’я, щастя, дружба та вічно молода душа.


З повагою сини Дмитро та Євген, невістки Катерина та Лілія, внучка Анастасія



4 травня святкує Золотий ювілей Сергій Миколайович НІМЧЕНКО


Від щирого серця бажаєм здоров’я, в здоров’ї — багатство і радість, і сила, і більшого щастя на світі нема. Можливо, щось було в житті й погане, та все буває на життєвому путі, тож хай 51-й, що завтра настане, принесе все найкраще в твоєму житті!


Дружина Наталія, дочка Крістіна



29 квітня вітаємо з ювілеєм дорогу сестричку — Наталію Іванівну КОСТЮК


Є ювілеї досить різні... Та є одна з найкращих дат, коли вітає вся родина — Тобі сьогодні — 50! Хай життя квітує цвітом і День народження приходить знов і знов, і доля хай дарує з кожним роком міцне здоров’я, щастя і любов!!! Хай Мати Божа Тебе охороняє від зла, хвороби і журби! Нехай Господь доброти посилає сьогодні, завтра і завжди!


Сестра із родиною



1 травня президія міської організації ветеранів вітає зі славним ювілеєм — 85-річчям — шановану людину — Миколу Андрійовича ПАШКІВСЬКОГО,


капітана 1 рангу у відставці, учасника бойових дій, колишнього партизана Другої світової війни, активіста ветеранського руху, члена президії, голову комicії ради по роботі з колишніми партизанами.

Бажаємо Вам міцного здоров’я, щастя, натхнення, добробуту і мирного неба над головою.



1 травня з нагоди прекрасного ювілею — 50-річчя — колектив Ярунського лісництва від щирого серця вітає Олексія Леонідовича ВАСИЛЬЧУКА


Сьогодні рівно 50 у Вашому житті минає, а скільки їх ще на шляху — про це ніхто не знає. Тож зичимо в здоров’ї вік довгий прожити, щоб усіх на сторіччя могли запросити, щоб у мирному небі Вам сонце всміхалося, а всі Ваші мрії та плани збувалися. Хай здоров’я, щастя і достаток сиплються, як липи цвіт, хай малює доля з буднів свято, а Господь дарує ще багато літ!


 

Життя вносить у долі людей свої корективи. Із Новоград-Волинської міськрайонної громади вибуває Тамара Романівна САХНЕНКО — багаторічна завідуюча розгалуженою системою аптечних закладів, голова жіночої ради, неодноразовий депутат міської і районної рад. Ця керівниця зробила для наших людей дуже багато добрих справ, залишає за собою прекрасні сліди, наші згадки і враження, приклад самовідданого служіння суспільству. Щиро дякую Вам, Тамаро Романівно, за вагомі та результативні Ваші труди на благо громади. Хай Бог воздає Вам за велику відповідальність, відданість своїй святій справі, людяність, самопожертву. Щастя, здоров’я, спокою, добробуту Вам та вашим близьким!


З глибокою шаною і повагою В.ЗАГРИВИЙ, голова районної ради І скликання, міський голова ІІ, ІІІ і VІ каденцій


 

Життя твориться і пам’ятається людьми. У кожного на своєму шляху їх досить багато. Але є особливі особистості, які відіграють вирішальну роль у долях інших своїх сучасників.

Саме таким вважаю Миколу Андрійовича ПАШКІВСЬКОГО на власній життєвій стезі. Рідко зустрічав більш енергійного, дієвого, принципового, цілеспрямованого працівника, керівника, який, де б не працював, так досконало володів своїми посадовими функціями. Він був зразком правдивості і справедливості, вимогливості до себе та товаришів по роботі, прикладом порядності і відкритості перед суспільством.

Тому Бог воздає йому за всі багаторічні нелегкі труди. Микола Андрійович і сьогодні залишається таким же невгамовним, результативним, діловим, якому довіряють ветерани міста, котрого шанують люди.

Щиро вітаю Вас, дорогий наш наставнику і вчителю, з 85-річним ювілеєм від Дня народження. Миру, добра, здоров’я, благополуччя Вам та усім рідним.


В.ЗАГРИВИЙ, голова районної ради І скликання, міський голова ІІ, ІІІ і VІ каденцій


 

1 ТРАВНЯ — МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ СОЛІДАРНОСТІ ТРУДЯЩИХ


Дорогі земляки! Від щирого серця вітаємо вас із Міжнародним днем солідарності трудящих.

Традиція відзначення цього свята в Україні, як і в решті країн Європи, має столітню історію. У цей день ми вшановуємо представників усіх професій, складаючи гімн їх невтомній праці, що спрямована на побудову високорозвиненого суспільства, яке грунтується на принципах соціальної справедливості та стабільності.

Висловлюємо слова вдячності за особистий внесок у розвиток нашого краю, за повагу і любов до рідної землі. Нехай у ваших домівках будуть мир, спокій і добробут. Бажаємо вам міцного здоров’я, родинного благополуччя, трудових звершень та життєвих гараздів.


В.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, міський голова

О.ПОНОМАРЕНКО, секретар міської ради

В.МИХНЮК, голова райдержадміністрації

Д.РУДНИЦЬКИЙ, голова районної ради


 

Щиро вітаємо з Днем народження ветеранів Великої Вітчизняної війни, ветеранів афганської війни та учасників бойових дій:


Григорія Андрійовича ДМИТРАШКА — 01.05.1927 р.н.

Григорія Якимовича БАНЦЕРА — 01.05.1931 р.н.

Миколу Андрійовича ПАШКІВСЬКОГО — 01.05.1932 р.н.

Леоніда Григоровича ШАРВАРКА — 03.05.1927 р.н.

Флоріана Федоровича ВАЛІНКЕВИЧА — 28.04.1923 р.н.

Зою Йосипівну ТРЖЕНСИМЕХ — 28.04.1928 р.н.

Юрія Євгеновича ПАНФЕЛЮКА — 01.05.1965 р.н.

Юрія Петровича ХОМЕНКА — 02.05.1964 р.н.

Анатолія Григоровича КОВАЛЬЧУКА — 03.05.1963 р.н.

Володимира Івановича ПРОКОПЧУКА — 04.05.1963 р.н.


В.ПАРФЬОНОВ, голова міської організації ветеранів

Ю.ШЕВЧУК, голова Спілки ветеранів афганської війни

Редакція газети «Звягель»