www.zvyagel.com.ua







Праздники Украины

free counters
Сайт СШ №7 г.Новограда-Волынского
Сайт Свято-Троицкого кафедрального собора г.Новограда-Волынского Яндекс.Метрика
МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов
Украина онлайн


Тестодром 17/2017

28 Квітня 2017 | Оприлюднив: | 10 просмотров
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5 (0 оценок, в среднем: 0,00 из 5)
Для того щоб оцінити запис, ви повинні бути зареєстрованим користувачем сайту.
Loading...

Відповідаючи на питання «Тестодрому», ви можете перевірити рівень своєї ерудиції. Для цього підсумуйте очки, які ви одержите за правильні відповіді.

  1. Чиєю горілкою є шнапс? А. Англійською. Б. Французькою. В. Литовською. Г. Німецькою.
  2. Як називається казка, у якій персонажами є ледачі мишенята Круть та Верть? А. «Колосок». Б. «Колобок». В. «Рукавичка». Г. «Котигорошко».
  3. Партнер Робінзона Крузо. А. Середа. Б. Субота. В. П’ятниця. Г. Неділя.
  4. Командор автопробігу Остап Бендер перейменував автомобіль Козлевича «Лорен-Дітріх»... А. Антилопою. Б. Ламою. В. Пантерою. Г. Черепахою.
  5. AIDS. А. НЛО. Б. КПРС. В. СНІД. Г. СНД.
  6. Частина складних слів, що відповідає поняттю «земля». А. Гео. Б. Біо. В. Агро. Г. Гідро.
  7. Скільки разів М. Шумахер вигравав титул чемпіона «Формули-1»? А. 4. Б. 5. В. 6. Г. 7.
  8. Мат у шахах в перекладі з латині означає ... А. Кінець. Б. Вмер. В. Фініш. Г. Приплив.
  9. Яку елементарну частинку відкрив Чедвік? А. Нейтрон. Б. Протон. В. Мюон. Г. Мезон.
  10. У 1950 році на екрани США вийшов фільм Уолта Діснея «Попелюшка». Це був перший повнометражний анімаційний фільм, робота над яким тривала близько … років. А. Двох. Б. Чотирьох. В. Шести. Г. Восьми.

Одразу попереджаємо: не варто надто серйозно ставитися до результату тестування, але задуматися не завадить. Отже, за кожну правильну відповідь на запитання №1-3 нарахуйте собі по очку, за правильні відповіді на запитання №4-6 – по два очки і по три очки за кожну правильну відповідь на запитання №7-10.

0 очок – Безнадійний випадок.
1-7 очок – Є ще деякі надії.
8-14 очок – Людина середньої ерудиції.
15-20 очок – Досить ерудована людина.
21 очко – Ви – суперерудит.

Склав Анатолій КАМІНСЬКИЙ

ВІДПОВІДІ НА ТЕСТОДРОМ У №17: 1. Г. 2. А. 3. В. 4. А. 5. В. 6. А. 7. В. 8. Б. 9. А. 10. Г. (Натисніть Ctrl+A)

Вы должны войти что бы писать комментарии.

Позначки:, , ,