Коротко...

ДОЛУЧАЙТЕСЯ ДО МОЛОДІЖНОГО ПАТРІОТИЧНОГО КЛУБУ!
Молодіжний центр має намір створити молодіжний патріотичний клуб. Просимо зі своїми пропозиціями щодо діяльності клубу, бажаючих бути членами молодіжного патріотичного клубу звертатися на електронну адресу міського Молодіжного центру (e-mail: molod_centr_nv@ukr.net ) або за адресою: вул.Шевченка, 5/1, ІІ поверх, кабінет №15. Телефон для довідок: 2-16-85.
О.РАДЧУК, директор міського Молодіжного центру

З’ЯВИТЬСЯ КНИГА ПРО ПІДПРИЄМСТВА, УСТАНОВИ ТА ОРГАНІЗАЦІЇ МІСТА НОВОГРАДА-ВОЛИНСЬКОГО
Виконавчий комітет Новоград-Волинської міської ради ініціює написання книги «Підприємства, установи, заклади міста Новограда-Волинського. Історія і сучасність» — четвертої книги з серії «Історія міста».
Це видання відкриє нову яскраву сторінку в історії рідного міста та сприятиме вихованню інтересу до духовної спадщини народу. Із таких видань формується історія держави.
Книга складатиметься з наступних розділів: «Підприємства, що стали історією»; «Діючі підприємства»; «Освітні заклади»; «Медичні заклади»; «Спортивні заклади»; «Заклади культури»; «Молодіжні заклади»; «Установи соціального захисту»; «Установи сфери обслуговування»; «Заклади поштово-телеграфного зв’язку»; «Засоби масової інформації (телебачення, радіо, газети)»; «Заклади сфери сполучення»; «Правоохоронні органи»; «Новоград-Волинський військовий гарнізон».
Із пропозиціями звертайтеся за адресою: 11701, м.Новоград-Волинський, пл.Лесі Українки, 9, відділ культури міської ради, телефон: 5-51-13.
Відділ культури міської ради

ЗАПРОШУЄМО ВЗЯТИ УЧАСТЬ У КУЛЬТУРНО-МИСТЕЦЬКІЙ АКЦІЇ «ЗВЯГЕЛЬ — МІСТО ГЕРОЇВ»
Управління у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту міської ради запрошує молодіжні громадські організації, підприємства, установи міста, учнівську та студентську молодь міста взяти участь у культурно-мистецькій акції «Звягель — місто героїв» щодо створення національно-патріотичного муралу із різнопланових малюнків, присвячених Дню Героїв, які будуть зображені на зовнішній стороні паркану однієї з військових частин Новоград-Волинського гарнізону.
Просимо бажаючих надати до 3 травня малюнки форматом А4, які мають висвітлювати героїчну боротьбу українського народу за самовизначення та творення власної держави, за адресою: вул. Шевченка, 5/1, ІІ поверх, кабінет №9, 15 (приміщення Молодіжного центру). Телефон для довідок: 2-16-85.
Малюнки будуть передані на розгляд організаційного комітету з питань підготовки та проведення Дня Героїв.
Управління у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту міської ради

УВАГА: ФОТОПРОЕКТ!
Із нагоди відзначення Міжнародного дня сім’ї та Дня матері пропонуємо взяти участь у фотопроекті «Миттєвості сімейного щастя». Просимо надсилати фотографії матерів, весільні та сімейні фотографії до 05.05.2017 року на електронну адресу: molod_nv@ukr.net.
Фотопроект транслюватиметься на місцевому телебаченні з нагоди Міжнародного дня сім’ї та Дня матері.
Управління у справах сім”ї, молоді, фізичної культури та спорту міської ради

КОНКУРС НА ПОСАДУ ДИРЕКТОРА МІСЬКОГО ЦЕНТРУ ФІЗИЧНОГО ЗДОРОВ’Я НАСЕЛЕННЯ «СПОРТ ДЛЯ ВСІХ»
Управлінням у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту міської ради розглядаються кандидатури на посаду директора міського Центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».
За додатковою інформацією звертатися до управління у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту міської ради за адресою: вул.Шевченка, 5/1, ІІ поверх, каб. №9, 14. Контактний телефон: 2-16-85.
Управління у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту міської ради

ПРИЄДНУЙТЕСЯ ДО НАШОЇ ДРУЖНЬОЇ КОМАНДИ!
Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Новоград-Волинської міської ради запрошує усіх бажаючих приєднатися до нашої дружньої команди! У нас ви маєте можливість займатися на гуртках за інтересами. Заняття в співочому ансамблі, театральному гуртку. Відвідувати курси комп’ютерної грамотності, професійної орієнтації, фотогурток, мотиваційні заняття. А також отримати профілактичні послуги з профілактично-оздоровчого масажу та профілактичної фізичної культури, заняття на тренажерах. І просто веселого спілкування! Наша адреса: м.Новоград-Волинський, вул.Леваневського, 14.

Терцентр соцобслуговування Новоград-Волинської міської ради


ГРАФІК ОСОБИСТИХ ПРИЙОМІВ ГРОМАДЯН МІСЬКИМ ГОЛОВОЮ
28.04.2017 р. — виїзний прийом громадян у приміщенні Будинку офіцерів (вул.Леваневського, 25);
05.05.2017 р. — громадська приймальна №1 Будинку рад (вул.Шевченка, 16, каб. №1);
12.05.2017 р. — виїзний прийом громадян у приміщенні КЕЧ району (вул.Волі, 39).


Відділ організації прийому громадян міської ради


У ДЕПАРТАМЕНТІ ПРАЦІ — ЗАМІНА ТЕЛЕФОННИХ НОМЕРІВ
Департамент праці та соціального захисту населення Новоград-Волинської міської ради інформує, що в департаменті будуть замінені службові телефонні номери (04141): 3-54-00 на 3-63-85 — директор; 2-40-02 на 3-61-24 — заступники; 3-55-51 на 3-61-98 — відділ бухгалтерського обліку; 2-40-11 на 3-60-64 — відділ прийому громадян, відділ соціальних інспекторів; 3-55-53 на 3-61-13 — відділ із питань призначення; 2-00-13 на 3-63-90 — сектор із питань постраждалих внаслідок аварії на ЧАЕС; 2-50-21 на 3-63-91 — відділ персоніфікованого обліку пільгових категорій громадян, відділ із питань юридичної роботи та контролю за дотриманням пенсійного законодавства; 2-03-04 на 3-64-13 — сектор обслуговування інвалідів, ветеранів війни та праці, відділ із питань праці та соціально-трудових відносин.


Л.ХРУЩ, директор ДПСЗН міської ради