У Бердичеві водій «швидкої» помер від інфаркту прямо під час виїзду на виклик

Комісія, утворена Управлінням Держпраці у Житомирській області, завершила спеціальне розслідування нещасного випадку зі смертельним наслідком, що стався з водієм санітарного автомобіля виїзної бригади підстанції екстреної медичної допомоги міста Бердичева комунальної установи «Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» Житомирської обласної ради. Про це повідомляє прес-служба Управління Держпраці у Житомирській області.
«25 березня 2017 року, під час виїзду на виклик, водій санітарного автомобіля виїзної бригади підстанції екстреної медичної допомоги міста Бердичева раптово змінив напрямок руху автомобіля, з’їхав до правого краю проїжджої частини, зупинив автомобіль і впав на його кермо. На жаль, реанімаційні заходи не дали результату. Причиною смерті працівника став інфаркт», — йдеться у повідомленні.
Цей нещасний випадок стався внаслідок незадовільного стану здоров’я потерпілого від загального захворювання, він не вважається пов’язаним із виробництвом. Відповідальних осіб із числа робітників, адміністративно-управлінського та господарського персоналу комунальної установи «Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» і підстанції екстреної медичної допомоги у м. Бердичів Житомирської області, за даний нещасний випадок, комісія не вбачає.
Житомир.info