Управління Держпраці з’ясувало причину нещасного випадку, який стався з працівником газового господарства

Комісія, утворена управлінням Держпраці у Житомирській області, завершила спеціальне розслідування нещасного випадку зі смертельним наслідком, що стався з працівником Новоград-Волинського відділення газового господарства публічного акціонерного товариства «Житомиргаз». Про це повідомляє прес-служба управління Держпраці у Житомирській області.
«12 грудня 2016 року, наприкінці робочого дня, слюсар з експлуатації та ремонту газового устаткування і, за сумісництвом, водій Новоград-Волинського відділення газового господарства ПАТ «Житомиргаз» поскаржився на незадовільний стан здоров’я. Провівши огляд потерпілого та оцінивши стан його здоров’я, медичний працівник підприємства одразу викликав швидку медичну допомогу, лікарі якої по приїзду почали проводити реанімаційні заходи, однак покращань стану здоров’я не спостерігалось. Потерпілий невдовзі помер. Встановлено, що причиною смерті стало хворе серце.
Комісія дійшла висновку, що даний нещасний випадок стався внаслідок незадовільного стану здоров’я потерпілого від загального захворювання, він не вважається пов’язаним із виробництвом. Відповідальних осіб із числа робітників та інженерно-технічних працівників Новоград-Волинського відділення газового господарства ПАТ «Житомиргаз» за даний нещасний випадок комісія не вбачає», — йдеться у повідомленні.
Житомир.info