Через необережність під час куріння загинули двоє людей

Через необережність під час куріння загинули двоє людей

Уночі 30 квітня в селищі Хорошеві під час пожежі у власному будинку загинули чоловік і жінка. Попередня причина загоряння — необережність під час куріння. Про це повідомляє прес-служба управління ДСНС у Житомирській області.
«30 квітня, о 01:48, до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу у дерев’яному житловому будинку на двох господарів у смт.Хорошів Хорошівського району Житомирської області. Зателефонували сусіди, які пізно вночі побачили вогонь, що вже майже повністю охопив будівлю, розташовану неподалік», — йдеться у повідомленні.
Вже через 2 хв. вогнеборці прибули до місця події. Вони встановили, що горить дах, перекриття, стіни та перегородки житлового будинку. Площа пожежі становила близько 120 кв.м. Керівник гасіння пожежі, оцінивши обстановку, прийняв рішення залучити на допомогу додаткові сили та засоби. До того ж, процес гасіння значно ускладнювався відсутністю поблизу пожежного вододжерела. Бійцям ДСНС довелося 12 разів їздити на забір води на відстань біля 0,5 км від місця події.
«Під час ліквідації загоряння в одній із житлових кімнат оселі вогнеборці виявили тіла двох людей без ознак життя. Ними виявилися 29-річний власник будинку та його 32-річна співмешканка», — уточнюють у ДСНС.
Спільними зусиллями двох чергових відділень о 02:10 пожежу було локалізовано та о 06:35 — ліквідовано. Вогнем знищено дах по всій площі будівлі та пошкоджено 65 кв.м стін. Частина будинку другого власника всередині залишилася майже не ушкодженою.
Загалом до ліквідації загоряння залучалося 9 рятувальників та 2 одиниці пожежної техніки.
Всі остаточні обставини події встановлюються фахівцями.
Житомир.info
Фото з сайту ДСНС