Вітання 18/2017

Вітання 18/2017







































7 травня святкує повноліття Олег Миколайович МАЙНЕКА з с.Нова Романівка


Вже 18 літ пройшло з того часу, коли весна тебе на світ благословила, подарувала доля розум і красу, і вибір у житті тобі відкрила. Не помилися, сину, вибираючи свій шлях, бо у житті нема назад дороги, тебе підтримають любов і мамині тривоги, коли ти стомлений впадеш на землю, ніби птах. Душа хай буде щира, серце — добрим, і доброти не розгуби по світу, ногою не топчи на полі ніжні квіти, погордливим не будь, будь краще гордим. Кохання вірного тобі і добрих друзів, щоб у житті були надійною стіною, та твердо знай: завжди сім’я з тобою, твій вічний оберіг у радості і в тузі. Вітаємо! Любимо!


Мама, сестра та бабуся Лєна



27 квітня відсвяткувала весняний ювілей Наталія МОРОЗОВА


Вітаємо нашого головного бухгалтера! Наталочко, нехай у твоєму житті буде, як у бухгалтерії: чітко, ясно і грошовито! Твоя життєва нива нехай буде багатою на здоров’я, успіх, любов та злагоду у родині! Бажаємо, щоб усе ладилося: і у роботі, і у сім’ї, і на творчість вистачало натхнення. Щоб усе це щодня дарувало радість, гармонію, душевне тепло!


Колектив газети «Звягель»



6 травня святкуватиме своє 40-річчя Юлія Петрівна АНДРІЙЧУК з с.Барвинівка


Щоб завжди тобі в житті посміхались люди, щоб тебе любили всі подруги й друзі. Добра ненька для дітей, господиня в хаті, нашим щастям ми з тобою будемо багаті.


Чоловік Олександр, син Максим, донька Діана, син Сергій



Керівництво заводу ПАТ «Новоград-Волинськсільмаш», Наглядова рада, профкомітет, рада ветеранів сердечно вітають ветеранів Другої світової війни та праці, учасників бойових дій, учасників війни, пенсіонерів i вcix працюючих на заводі з 72-ою річницею перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

День Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні — наша гордість і наш біль, це сльози радості завойованої свободи і сльози за полеглих у війні. Тож, вшануймо воїнів-визволителів, котрі живуть поруч з нами, та гідно пом’янімо загиблих.

Прийміть нашу безмежну вдячність за вашу працю, подвиг, мужність і відвагу.

Від щирого серця бажаємо усім міцного здоров’я, добра, благополуччя, миру у ваших домівках i всій нашій Україні.


 

Шановні новоград-волинці!

Дорогі ветерани Великої Вітчизняної війни, трудівники тилу, солдатські вдови, діти війни!

Від iмені президії ради міської організації ветеранів щиросердечно вітаємо вас iз 72-ою річницею Великої Перемоги!

Свято Перемоги завжди залишиться в icторії нашого народу символом героїчного минулого, величі духу i мужності людей, які пройшли вогняними шляхами жорстокої війни. Ми пам’ятаемо про тих, хто, не шкодуючи власного життя, сил i здоров’я, захищав piдну землю. Схиляємо голови перед ветеранами, які пронесли через yci лихоліття любов до Батьківщини i бажання бачити її заможною та квітучою. Доземний уклін живим ветеранам i вічна пам’ять загиблим!


В.О.ПАРФЬОНОВ, голова міської організації ветеранів


 

8 ТРАВНЯ — ДЕНЬ ПАМ’ЯТІ ТА ПРИМИРЕННЯ


Дорогі земляки! 8 травня Україна вшановує мужність і відданість тих, хто 72 роки тому здобував перемогу антигітлерівської коаліції у Другій світовій війні.

Найкривавіша в історії світу війна принесла українцям незліченні жертви й страждання, смерть та руйнацію. Гірка доля не оминула жодної української родини. Сьогодні навіть важко уявити масштаб випробувань, болю і горя, що випали на долю минулих поколінь.

У цей день ми згадуємо всіх, чиє життя відібрала війна, низько вклоняємося та складаємо глибоку повагу ветеранам, які на власних плечах винесли тягар війни та підняли країну з руїн у повоєнні роки.

Вічна пам’ять загиблим, честь і слава живим героям!


В.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, міський голова

О.ПОНОМАРЕНКО, секретар міської ради

В.МИХНЮК, голова райдержадміністрації

Д.РУДНИЦЬКИЙ, голова районної ради


 

8 ТРАВНЯ — МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ЧЕРВОНОГО ХРЕСТА І ЧЕРВОНОГО ПІВМІСЯЦЯ


Дорогі волонтери, доброчинці, благодійники! Від щирого серця вітаємо вас із Міжнародним Днем Червоного Хреста та Червоного Півмісяця.

У цей день ми віддаємо шану всім добровольцям цієї організації, людям, які працюють на благо тих, хто потребує піклування, лікування, допомоги, звичайної людської уваги та доброти.

Ваша діяльність — щоденне нагадування суспільству про важливість прояву турботи, милосердя та гуманізму до тих, кому сьогодні найважче.

Від щирого серця дозвольте подякувати вам за тисячі незримих, щоденних подвигів в ім’я людини та миру.

Із нагоди свята щиро зичимо вам міцного здоров’я, наснаги, родинного тепла, все нових і нових успіхів у добродійній праці на ниві милосердя!


В.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, міський голова

О.ПОНОМАРЕНКО, секретар міської ради

В.МИХНЮК, голова райдержадміністрації

Д.РУДНИЦЬКИЙ, голова районної ради


 

9 ТРАВНЯ — ДЕНЬ ПЕРЕМОГИ НАД НАЦИЗМОМ У ДРУГІЙ СВІТОВІЙ ВІЙНІ


Шановні ветерани, учасники бойових дій! Прийміть найщиріші вітання з нагоди 72-ї річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Ця перемога дісталася нечувано дорогою ціною — ціною мільйонів життів наших земляків. Ми щиро вшановуємо своїх визволителів, які героїчно відстояли наше невід’ємне право жити вільно на рідній землі.

Ваша стійкість і мужність є прикладом для українських воїнів, які зараз захищають незалежність та територіальну цілісність України на її східних рубежах.

Віримо, що в країні запанує мир, спокій, добро та процвітання, а в наших домівках завжди буде затишок, тепло і достаток!

Бажаємо вам, дорогі ветерани, міцного здоров’я, добробуту, бадьорості духу, щасливих і довгих літ життя.


В.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, міський голова

О.ПОНОМАРЕНКО, секретар міської ради

В.МИХНЮК, голова райдержадміністрації

Д.РУДНИЦЬКИЙ, голова районної ради


 

Щиро вітаємо з Днем народження ветеранів Великої Вітчизняної війни, ветеранів афганської війни та учасників бойових дій:


Бориса Степановича КОЗЛОВА — 05.05.1926 р.н.

Антоніну Олександрівну ЦИМБАЛЮК — 05.05.1927 р.н.

Ніну Петрівну БУДНИК — 06.05.1951 р.н.

Лідію Михайлівну БАБЕШКО — 09.05.1928 р.н.

Тетяну Яківну ЗАІНЧКОВСЬКУ — 09.05.1956 р.н.

Ольгу Іванівну ДОРОНІНУ — 11.05.1927 р.н.

Юрія Антоновича КУШНІРА — 07.05.1949 р.н.

Ігоря Олександровича БУКОВСЬКОГО — 07.05.1964 р.н.

Миколу Степановича КРАВЧУКА — 08.05.1960 р.н.

Юрія Івановича ДАВИДОВА — 09.05.1950 р.н.

Віталія Вікторовича МАТУШЕВСЬКОГО — 11.05.1941 р.н.


В.ПАРФЬОНОВ, голова міської організації ветеранів

Ю.ШЕВЧУК, голова Спілки ветеранів афганської війни

Редакція газети «Звягель»