www.zvyagel.com.ua







Праздники Украины

free counters
Сайт СШ №7 г.Новограда-Волынского
Сайт Свято-Троицкого кафедрального собора г.Новограда-Волынского Яндекс.Метрика
МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов
Украина онлайн


Тестодром 18/2017

05 Травня 2017 | Оприлюднив: | 12 просмотров
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5 (0 оценок, в среднем: 0,00 из 5)
Для того щоб оцінити запис, ви повинні бути зареєстрованим користувачем сайту.
Loading...

Відповідаючи на питання «Тестодрому», ви можете перевірити рівень своєї ерудиції. Для цього підсумуйте очки, які ви одержите за правильні відповіді.

  1. У невмілої людини не з того місця ростуть... А. Вуха. Б. Руки. В. Ноги. Г. Зуби.
  2. Як звали пітона, друга Мауглі, із «Книги джунглів» Джозефа Кіплінга? А. Каа. Б. Балу. В. Бандер-Лог. Г. Шерхан.
  3. Береги Альбіону. А. Англія. Б. Франція. В. Іспанія. Г. Португалія.
  4. Гігантопітек — це ... А. Людина з порушеним апетитом. Б. Вимерла людиноподібна мавпа. В. Найбільший зі знайдених динозаврів. Г. Деревоподібна папороть.
  5. Яку площу має Житомирська область? А. 23,7 тис. кв. км. Б. 29,8 тис. кв. км. В. 35,6 тис. кв. км. Г. 38,9 тис. кв. км.
  6. Який із цих організмів не відноситься до ряду приматів? А. Макака. Б. Лемур. В. Коала. Г. Людина.
  7. Перший шийний хребець носить ім’я давньогрецького героя... А. Геракла. Б. Атланта. В. Ахіллеса. Г. Кентавра.
  8. Найпівденніший штат США. А. Гавайї. Б. Техас. В. Флорида. Г. Мен.
  9. Хто винайшов свічку запалювання? А. Р.Бош. Б. К.Бош. В. Г.Хонольд. Г. Г.Форд.
  10. Скільки помахів крил за 1 секунду роблять при польоті жучки «сонечка»? А. 17. Б. 45 . В. 56. Г. 85.

Одразу попереджаємо: не варто надто серйозно ставитися до результату тестування, але задуматися не завадить. Отже, за кожну правильну відповідь на запитання №1-3 нарахуйте собі по очку, за правильні відповіді на запитання №4-6 – по два очки і по три очки за кожну правильну відповідь на запитання №7-10.

0 очок – Безнадійний випадок.
1-7 очок – Є ще деякі надії.
8-14 очок – Людина середньої ерудиції.
15-20 очок – Досить ерудована людина.
21 очко – Ви – суперерудит.

Склав Анатолій КАМІНСЬКИЙ

ВІДПОВІДІ НА ТЕСТОДРОМ У №18: 1. Б. 2. А. 3. Б. 4. А. 5. Б. 6. В. 7. Б. 8. В. 9. В. 10. Г. (Натисніть Ctrl+A)

Вы должны войти что бы писать комментарии.

Позначки:, , ,