За кого відправить «СМСку» твій товариш?

За кого відправить «СМСку» твій товариш?

ПРИЙДИ І ЗАПИТАЙ ПІД ЧАС ПЕРЕГЛЯДУ ЄВРОБАЧЕННЯ У ФОРМАТІ «OPEN-AIR»
У Новограді-Волинському вперше у форматі «open-air» (тобто, просто неба) буде влаштовано перегляд фіналу Міжнародного пісенного конкурсу «Євробачення-2017».


Для тих, хто, можливо, відстав від плину культурно-мистецького життя, нагадаємо, що ця грандіозна подія цьогоріч проходитиме в Україні, завдяки перемозі співачки Джамали рік тому у Стокгольмі.
Не виключено, що дехто з новоград-волинців уже подбав про особисту присутність серед глядачів на столичній арені, де проходитиме пісенний конкурс. Втім, так щастить не всім. Але є можливість максимально відчути дух свята і розділити емоції з друзями та знайомими.
«На території фортеці буде організовано майданчик, де абсолютно безкоштовно можна долучитися до грандіозної події. Наша мета — об’єднання небайдужих, підвищення культури відпочинку молоді в Новограді-Волинському. Ну, і звичайно, підтримка учасника від України — гурту «O.Torvald», — анонсують організатори заходу — міське об’єднання ГО «Самопоміч», обіцяючи багато хорошої музики, веселу компанію та приємну атмосферу.

Отже, до зустрічі 13 травня на території фортеці. Початок трансляції — о 21:00.
Олег БРЮХАНОВ