www.zvyagel.com.ua







Праздники Украины

free counters
Сайт СШ №7 г.Новограда-Волынского
Сайт Свято-Троицкого кафедрального собора г.Новограда-Волынского Яндекс.Метрика
МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов
Украина онлайн


Тестодром 19/2017

12 Травня 2017 | Оприлюднив: | 5 просмотров
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5 (0 оценок, в среднем: 0,00 из 5)
Для того щоб оцінити запис, ви повинні бути зареєстрованим користувачем сайту.
Loading...

Відповідаючи на питання «Тестодрому», ви можете перевірити рівень своєї ерудиції. Для цього підсумуйте очки, які ви одержите за правильні відповіді.

  1. Казковий персонаж, який зніс золоте яєчко. А. Курочка. Б. Качечка. В. Гусочка. Г. Індичка.
  2. Яку карту називають асом? А. Валет. Б. Король. В. Туз. Г. Дама.
  3. Що украв у богів з Олімпу Прометей і дав людям? А. Сигарети. Б. Горілку. В. Вогонь. Г. Сало.
  4. Чоловік з темно-русявим волоссям. А. Блондин. Б. Брюнет. В. Шатен. Г. Панк.
  5. Капітан фантастичного «Наутілуса». А. Врунгель. Б. Немо. В. Грант. Г. Ясон.
  6. На державному прапорі Австрії між двома, розміщеними зверху і знизу червоними смугами, знаходиться... А. Біла смуга. Б. Синя смуга. В. Зелена смуга. Г. Чорна смуга.
  7. Аврора в римській міфології була богинею... А. Ранкової зорі. Б. Вечірньої зорі. В. Краси. Г. Полювання.
  8. Як називалась одиниця сили світла, на зміну якій прийшла кандела? А. Вогник. Б. Сірник. В. Свічка. Г. Лампочка.
  9. Яка країна у стародавності носила назву Іберія? А. Іспанія. Б. Франція. В. Португалія. Г. Люксембург.
  10. Коли створено блок НАТО? А. 1941 р. Б. 1945 р. В. 1949 р. Г. 1958 р.

Одразу попереджаємо: не варто надто серйозно ставитися до результату тестування, але задуматися не завадить. Отже, за кожну правильну відповідь на запитання №1-3 нарахуйте собі по очку, за правильні відповіді на запитання №4-6 – по два очки і по три очки за кожну правильну відповідь на запитання №7-10.

0 очок – Безнадійний випадок.
1-7 очок – Є ще деякі надії.
8-14 очок – Людина середньої ерудиції.
15-20 очок – Досить ерудована людина.
21 очко – Ви – суперерудит.

Склав Анатолій КАМІНСЬКИЙ

ВІДПОВІДІ НА ТЕСТОДРОМ У №19: 1. А. 2. В. 3. В. 4. В. 5. Б. 6. А. 7. А. 8. Г. 9. А. 10. В. (Натисніть Ctrl+A)

Вы должны войти что бы писать комментарии.

Позначки:, , ,