Новоградці взяли участь у відкритті сезону зі street workout у Житомирі

Новоградці взяли участь у відкритті сезону зі street workout у Житомирі

30 учасників (4 дівчини та 26 юнаків) із різних куточків Житомирщини та міста Києва демонстрували неймовірні можливості свого тіла, виконуючи надзвичайно складні вправи на змаганнях зі street workout. Житомирщину представляли «підкорювачі перекладин» з Олевська, Новограда-Волинського, Романова і, звісно ж, із Житомира.
Учасники змагалися у чотирьох номінаціях: силовий фрістайл серед чоловіків (до 16 років та 16+), жіночий фрістайл та нова для України дисципліна «крос-бар» (вправи з додатковою вагою).
Окрасою конкурсної програми стали талановиті виступи чотирьох дівчат, які змагалися у своїй номінації. А родзинкою заходу стали яскраві танцювальні номери красунь-дівчат із театру танцю «Енергія», який вже не вперше підтримує атлетів Житомирщини під час змагань. На захід також завітали гості з Чехії — Тетяна та Адам Raw.
Організатори не забули й про вболівальників: для них проводили різні конкурси. Зокрема, глядачі змагалися, хто найбільше підтягнеться на поперечині. Переможцем став юнак із Новограда-Волинського, який приїхав підтримати друзів-атлетів зі свого міста.
Визначати найкращих воркаутерів було досить складно, адже всі демонстрували гарну підготовку та фізичну форму, а вправи учасників були різноманітними та складними. Отож, назвемо імена кращих спортсменів.
Силовий фрістайл серед чоловіків (до 16 років): 3 місце — Дмитро Корольов; 2 місце — Ігор Тимофеєв; 1 місце — Ігор Назаренко.
Силовий фрістайл серед чоловіків (16+): 3 місце — Дмитро Абдул; 2 місце — Вадим Любарець; 1 місце — Ярослав Жук.
Жіночий фрістайл: 3 місце — Наталія Пашкевич; 2 місце — Анна Швайко; 1 місце — Лада Швець.
«Крос-бар»: 3 місце — Євген Шульга; 2 місце — Дмитро Головач; 1 місце — Дмитро Абдул.
Катерина ДЕЙНЕКА, 04141.com.ua