Коротко...

ПРИЙМАЮТЬСЯ НА ЗБЕРІГАННЯ ДОКУМЕНТИ ЩОДО ОСОБОВОГО СКЛАДУ З ПІДПРИЄМСТВ, УСТАНОВ, ОРГАНІЗАЦІЙ
Шановні громадяни та підприємці міста, повідомляємо про те, що КП «Міжвідомчий архів документів по особовому складу» приймає на зберігання документи щодо особового складу з підприємств, установ, організацій та колгоспів, які існують, було ліквідовано або відбулась реорганізація та ін., що знаходяться на території міста Новограда-Волинського.
Звертатися можна в робочі дні, з 9:00 до 17:00, за тел.: 2-19-43 або за адресою: м.Новоград-Волинський, вул.Пушкіна, 9. Вхід з двору.
О.ЯРМОЛЮК, завідувачка міжвідомчого архіву





Відділ культури міської ради запрошує на посаду директора Музею родини Косачів спеціаліста з відповідною повною вищою освітою та стажем роботи не менше 3 років. Просимо звертатися за адресою: м.Новоград-Волинський, площа Лесі Українки, 9, тел.: (04141) 5-51-13.
Відділ культури міської ради

ПРО РЕЗУЛЬТАТИ КОНКУРСУ З ВИЗНАЧЕННЯ РОБОЧОГО ОРГАНУ
У відповідності до Постанови КМУ від 03.12.2008 р. №1081, виконавчим комітетом Новоград-Волинської міської ради було оголошено конкурс на визначення підприємства (організації), на яке покладаються функції з підготовки матеріалів для проведення конкурсів із перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування. Документи приймалися до 17:00 7 квітня 2017 року.
Для участі в конкурсі не подано жодної пропозиції від претендентів. Таким чином, здійснення функцій робочого органу покладаються на виконавчий комітет міської ради.
Відділ економічного аналізу та планування міської ради

ПРОЕКТ «ОНЛАЙН БУДИНОК ЮСТИЦІЇ» — У ДІЇ
Міністерство юстиції України запустило проект «Онлайн будинок юстиції». Віднині послугами з повторного отримання документів у сфері державної реєстрації актів цивільного стану, а також реєстрації та ліквідації фізичної особи-підприємця можна скористатися на сайті проекту.
«Онлайн будинок юстиції» розміщений за веб-посиланням: http://obu.org.ua і, крім уже перелічених послуг, поповнюватиметься новими та популярними для українців.
Користуватися «Онлайн будинком юстиції» можуть усі громадяни України з будь-якого регіону нашої держави, а також і за кордоном.
Окрім адміністративних послуг, паралельно діятиме послуга «соціальний ліфт» для тих, хто шукає роботу в органах юстиції. Сервіс побудований таким чином, що або пошуковець може створити на ресурсі резюме, або завантажити своє.
О.РОМАНЮК, в.о. начальника Новоград-Волинського районного відділу державної реєстрації актів цивільного стану ГТУЮ у Житомирській області

ВІДБУДЕТЬСЯ ВИЇЗНИЙ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН
У п’ятницю, 12 травня, з 10:00 до 15:30, міський голова В.Л.Весельський проведе виїзний прийом громадян у приміщенні КП міської ради «Новоград-Волинськжитлосервіс» (вул.Житомирська, 45).
Відділ інформації та зв’язків із громадськістю міської ради